Els equips del H Nou Romá i P Stilos Ràfol mantenen un bonic duel al capdavant de la Lliga Comarcal Acydma

17 d'octubre de 2018 - 07: 58

Després que s'hagi disputat la cinquena jornada de la Lliga Comarcal de futbol sala que organitza i controla Acydma, hi ha un bonic duel entre l'H Nou Romá i P Stilos Ràfol, al cap de la classificació.

En aquesta jornada les dues formacions van aconseguir guanyar els seus partits sense excessius problemes. Els deniers, van vèncer a la complicada pista de la Xara al conjunt local per 1 a 5. Un resultat massa voluminós ja que hi va haver molta igualtat sobre la pista.

Va començar el joc amb domini local encara que amb falta d'encert. Les bones intervencions del porter denier va evitar que els hotelers encaixessin gols. L'experiència del H Nou Romá, que va cedir el terreny de joc i la pilota al seu rival es va posar de manifest. Amb una clara tàctica de jugar al contraatac va sorprendre en dues ocasions als xareros i es va arribar al descans amb 0 a 2 al marcador.

A la segona meitat, la història es va repetir, domini clar dels locals que van aconseguir reduir el marcador amb un gol de Charly des de fora de l'àrea. Però la reacció deniera va arribar aviat, en marcar i obrir de nou el seu avantatge a dos gols.

A la recta final els locals van arriscar amb porter jugador i primer Alfaro i després Igor, van aconseguir augmentar l'avantatge per als deniers que van acabar el partit com justos vencedors.

La golejada de la jornada es va donar a Benissa

El líder, Perruqueria Stilos Ràfol, li va endossar un 1 a 10 a Agrobenissa en un gran partit en el qual va fer un magnífic joc, sobretot en la segona part, en la qual van avançar les seues línies i van materialitzar sis gols.

Va ser un xoc que va tindre poca història donada la gran superioritat dels actuals campions de lliga. El seu rival a penes va poder fer res per frenar l'allau de joc mostrada pel seu rival.

Per la seua banda, Reale Audiòfons Romany va vèncer sense problemes a Poblets per 4 a 2, encara que els de l'asseguradora tenien el partit controlat ja que van gaudir d'un avantatge de quatre gols a favor. En els últims set minuts El Poblets sac la figura de porter jugador a punt van estar de donar-li un enix ja que van materialitzar dos gols i van disposar de diverses ocasions.

El duel entre celler Aguilar d'Ondara i Bodegas Xalò es va decantar per als ondarencs que aquest any han mantingut el mateix bloc de l'any passat i tot sembla indicar que són seriosos candidats al títol de lliga. Van ser els vencedors per 6 a 3.

Folixa Rostidor sidreria va derrotar per 4 a 2 Pub Mik Mik, en un xoc en què la primera part va estar molt igualada però després de la tornada dels vestidors els locals van canviar el plantejament i van marcar dos gols. El conjunt del Bar Axicotetoso va perdre al seu propi feu davant Futsal Pedreguer per 2 a 7 i se situa a la zona baixa de la classificació.

Per últim, Baleària i Casa Llobell d'Ondara van fer taules en un gran partit protagonitzat pels dos conjunts que des del xiulet inicial van jugar a l'atac. El resultat final va ser de 4 a 4.

El trofeu de màxim golejador l'encapçala, Darío Roda del conjunt Perruqueria Stilos Ràfol amb 11 dianes. L'equip màxim golejador i menys golejat del moment és l'equip rafolense de Perruqueria Stilos amb 38 gols a favor i només 6 gols encaixats.