Les jugades a pilota parada van condemnar al CD Dénia enfront de la UD Portuaris (4-2)

04 de desembre de 2016 - 19: 35

Partit estrany el viscut al camp "Fort Llopis" del Grau de Gandia, on la UD Portuaris va remuntar els dos gols amb què el CD Dénia es va avançar al marcador. L'encert local en les jugades a pilota parada van condemnar els de la Marina Alta a la segona meitat. Els quatre gols d'Adrià Ramis van sentenciar els groguets en només quaranta-cinc minuts.

La defensa deniera davant de la UE Gandia

El xoc va començar amb lleuger domini dels locals encara que sense tindre arribades amb molt perill sobre la porteria defensada per Tonet. Al minut 20, un cop franc a la vora de l'àrea va valer perquè Javi tornés a demostrar la seua qualitat com llançador. El seu xut ras va fer inútil l'estirada del porter local, Fede.

El gol va posar molt nerviosos els locals que van cometre molts errors de precisió per culpa de l'ansietat per arribar amb un joc molt directe a l'àrea visitant. Els deniers ben posicionats van llegir molt bé la defensa avançada dels locals. Al minut 25 Ferran va aprofitar un rebuig del porter local per marcar el 0 a 2. Aquest gol va servir perquè els deniers serenasen el seu joc davant un impotent rival que no va trobar la manera d'arribar amb perill sobre la porteria rival. Amb la clara avantatge de dos gols per al CD Dénia es va arribar al descans

A la segona meitat, el tàndem Salva Moratal-AdriRamón Rivero, van optar per donar entrada a Adrià Ramis, el jugador de Bellreguard, que va tornar a l'equip després del seu pas pel Mur CF. No va poder tindre millor debut aquest home, ja que en el minut 48 va anotar el primer del seu equip després d'una bona rematada de cap. Aquest gol va servir per rellançar als locals, que dos minuts després van empatar el xoc gràcies a un altre bon remat de Ramis. Aquest tant va descentrar als deniers durant alguns minuts.

Els locals van controlar el joc davant un Dénia que a poc a poc va tornar a entrar al partit. A falta de deu minuts per al final, l'equip dianense va estavellar dues pilotes al pal. Conscients que l'empat els servia de poc, els groguets, van arriscar buscant el gol.

A falta de quatre minuts per al final, una altra jugada a pilota parada va ser rematada per Ramis marcant el 3 a 2. En temps de prolongació altre pilota bombejada sobre l'àrea denier, Manolo Martínez va rematar i la pilota després d'un rebuig li va arribar a Ramis perquè sentenciés el xoc amb el 4 a 2.

Amb aquesta derrota el CD Dénia descendeix alguns llocs en la classificació i veu com se li marxa el tren dels equips que lluiten per la promoció d'ascens.

Fitxa Tècnica

UD Portuaris: Fede, Carbonell, Ferran (George 45 '), Dídac (Cardona 45'), Miki (Manolo Martínez 63 '), Beltrán, Juanpe, Falquet, Juárez (Adrià Ramis 45'), Mengual i Carbó.

CD Dénia: Tonet, Cal, Cristian, Jordi, Carlos Ribes, Panucci, Ferran (Juan88'), Álex Gayà (castell 72'), Renzo, Javi i Céspedes (Borja Martínez 65').

gols: 0-1 Javi (21 '), 0-2 Ferran (41'), 1-2 Adrià Ramis (50 '), 2-2 Adrià Ramis (53'), 3-2 Adrià Ramis (86 '), 4- 2 Adrià Ramis (93 ').

àrbitre: López Herrero. Va amonestar pels locals a Falquet, David i pels visitants Cristian, Carlos Ribes i Enzo. Va expulsar per roja directa a Borja Martínez al 96 ',