La victòria davant Nova Elda FS, permet a l'Paidos infantil seguir com a líder

14 de gener de 2015 - 00: 00

El Paidos de categoria infantil va aconseguir la seua novena victòria consecutiva i seguix líder en solitari en imposar fora de casa a la Nova Elda 2-4 en un partit molt igualat fins a l'últim moment i amb tensió fins al final.

Paidos Infantil seguix imbatut

El xoc arrenco molt igualat, sense un domini clar per cap dels dos equips, van ser els deniers qui a mitjans de la primera meitat van aconseguir avançar-se al marcador. Tot i el gol, l'equilibri en el joc va ser total, amb anades i vingudes de tots dos conjunts.

Amb el pas dels minuts els col·legials van aconseguir ampliar el marcador gràcies a un gol en propi meta de l'equip local. Es va arribar al descans amb 0 a 2 per als deniers.

A la segona meitat l'equip eldenc va eixir molt endollat, retallant distàncies a pocs minuts de reprendre el partit. Aquest gol va fer venir dalt i va posar nerviosos els jugadors del Paidos. Els locals es van aprofitar d'aquesta circumstància per aconseguir l'empat a dos.

No hi va haver temps per a les lamentacions i el Paidos va demostrar la seua qualitat i amb gran treball i esforç dels seus jugadors van tornar a avançar-se al marcador i instants després sentenciar el partit amb un quart gol, 2-4 al final del partit.

Cal destacar el gran treball per part de tot l'equip col·legial que va demostrar la seua enteresa i la confiança que dóna veure com a líder del grup. Els deniers seguixen invictes a falta d'un partit per finalitzar la primera volta en la seua estrena en lliga federada.

Diumenge els deniers rebran a Pinós Athetic FS, en un xoc que es jugarà a les 11: 45 al pavelló municipal. Un partit entre dos dels equips que lluita per emportar-se el títol.

Triomf emocionant en Juvenils

El conjunt del Paidos- F. Fernández va aconseguir el triomf en guanyar a Castalla FS., Per 6 a 5 en un xoc que va resultar molt emocionant.

Va ser una trobada molt entretingut, on els atacs van ser els protagonistes. Les coses van començar molt malament per als col·legials ja que amb els visitants van prendre avantatge en transformar un penal.

El Paidos-F. Fernández es va defensar amb ordre

Els xavals que dirigeix ​​José García van aconseguir empatar en un córner que van rematar en el segon pal. El Castalla FS. va tornar a prendre la iniciativa en el marcador, tot i que la resposta de l'Padios va ser immediata a l'transformar una pena màxima. Instants abans d'arribar a la mitja part, els deniers van marcar el 3 a 2, resultat amb què es va arribar a la mitja part.

La segona part va començar amb un nou gol deniera però quan millor ho van tindre per sentenciar, sorprenentment van ser els visitants els que van anotar tres gols en cinc minuts. A falta de 10 minuts, l'entrenador col·legial va posar el porter jugador amb el qual van empatar a falta de 5 minuts. Quan semblava que aquest seria el resultat final, va arribar el 6-5 definitiu després tregui ràpid del porter.

Dissabte a les 20: 30 hores el denier visités el pavelló de Novelda per jugar contra el Racing de Novelda.