Kamarca Dénia té el títol de campió molt a prop

30 2015 abril - 00: 00

La lluita pel títol de campió de la lliga de Futbol Veterans seguix al capdamunt, tot i que el conjunt de Kamarca Dénia ha fet un pas de gegant després d'empatar a zero davant del segon classificat del Verger. Les diferències entre aquests dos equips es mantenen i això és important quan només resten tres jornades per al final.

Equip de l'Solcasa Dénia

La UD. Oliva que després de guanyar a l'At. Calp per 5 a 1 s'ha col·locat en la tercera plaça i lluitarà pel subcampionat amb el Verger. El conjunt d'Ondara Vtnos., Va guanyar 4 a 2 al Rte. La Sénia, en un bonic i intens partit. Els visitants es van avançar en el marcador i els locals van aconseguir empatar al minut 60 i posteriorment en només 12 minuts li va donar la volta al marcador. La resta dels resultats en aquest grup van ser; Colombians FC., 2- Vtnos. Pedreguer 2 i Calp Vtnos., 1- Ale Hop 2.

La classificació està encapçalada per Kamarca Dénia amb 19 punts seguit del Verger i UD. Oliva amb 14, Vtnos. Pedreguer 10, Rte. La Sénia 8, Ale Hop 7, Calp Vtnos i Ondara Vtnos., Tenen 6 i amb 4 punts tanquen At. Calp i Colombians FC.

Solcasa Dénia lidera el grup de Consolació

La treballada victòria de Solcasa Dénia davant l'equip d'Internacional FC, per 3 a 2 deixa als deniers a l'capdavant de la classificació del grup de Consolació amb 18 punts. Un altre dels candidats a l'títol, el T & T Reciclats va empatar a casa a 3 davant el CD. Xàbia Vtnos en un partit que va resultar molt entretingut.

Els altres resultats de la jornada van ser; Maskotas Xàbia 4- C. Don Pernil 2 i CD. Eurolatinos 2- Const. Ricardo Mañas 0.

La classificació queda comandada per Solcasa Dénia amb 18 punts seguit per T & T Reciclats amb 16, Internacional FC 12, Maskotas Xàbia 9, CD. Xàbia Vtnos. 8, Dinamo Comexa i CD. Eurolatinos 4, Const. Ricardo Mañas 3 i tanca C. Don Pernil amb 2 punts.