Kamarca Dénia es manté líder a la lliga de Veterans

05 de febrer de 2015 - 00: 00

El conjunt denier de Kamarca Dénia seguix mantenint el seu liderat a la lliga comarcal de futbol Veterans Els deniers van vèncer a domicili el Ondara Vtnos., Per 1 a 5, en un partit que van dominar amb claredat.

SolcasaDénia i Xàbia van perdre els seus partits.

El segon classificat, UD. Oliva Vtnos, va aconseguir una treballada però molt merescuda victòria davant el T & T Reciclats, a l'guanyar-li per 4 a 2. No li va servir molt als visitants el seu bon treball defensiu davant uns jugadors que van crear moltes ocasions de gol i que van aconseguir anotar.

El tercer equip en la classificació, Rte. La Sénia va ajornar el seu partit davant el Calp Vtnos i tot i no jugar seguix conservant aquest lloc. Per la seua banda, el Verger, va golejar amb molta facilitat al cuer, Xàbia Vtnos, en un xoc que va acabar amb el marcador de 7 a 2.

El Vtnos. Pedreguer ha fet un bon salt en la classificació ja que va jugar dos partits que va saldar amb triomfs i això els ha situat en la setena plaça de la classificació. En el partit que tenia ajornat davant el cuer, va guanyar per 2 a 0. Mentre que en el xoc d'aquesta jornada davant el SolcasaDénia també va vèncer per 1 a 3.

El CD. Eurolatinos seguix lluitant per entrar entre els deu primers i accedir a la fase per disputar el títol, però es va veure sorprès per l'At. Calp qui va aconseguir vèncer-lo per 0 a 1. El xoc va estar molt igualat i es va resoldre amb un gol a falta de cinc minuts per al final.

El conjunt de Colombians es va imposar per 3 a 2 al C. Don Pernil, els dos equips malgrat el vent van oferir un partit ple d'alternatives encara que el major encert dels colombians a la primera meitat els va permetre marxar al descans amb un clar avantatge de 3 a 0. A la segona part, amb el vent a favor C. Don Pernil intent capgirar el marcador però no ho va poder aconseguir.

Maskotas Xàbia es va portar de la seua visita a Dénia un triomf davant el Constr. Ricardo Mañas al vèncer per 0 a 2. La igualtat va presidir aquest partit però el major encert xabienc li va servir per endur-se la victòria.

El partit entre el Dinamo Comexa i Ale Hop va quedar ajornat. Durant la setmana es va aprofitar per recuperar partits ajornats els marcadors van ser els següents; Vtnos. Pedreguer 2, Xàbia Vtnos., 0; Verger 1, Rte. La Sénia 1 i Dinamo Comexa 2, Maskotas Xàbia 2.