Kamarca Dénia acaba la primera fase de la lliga com a primer

19 de febrer de 2015 - 00: 00

La lliga comarcal de futbol veterà ha arribat al final de la primera volta, amb l'equip Kamarca Dénia com a primer classificat. Aquest equip va tancar la primera part de la lliga amb una sonora golejada ja que va vèncer per 0 a 11 el CD. Eurollatins. El partit va ser un autèntic festival de gols on es va evidenciar el poder ofensiu que té aquest conjunt. Els seus números a la primera volta han estat 18 victòries un empat i zero derrotes.

Equip Kamarca Dénia

La UD. Oliva Vtnos, va tancar la volta amb una important victòria per 1 a 0 sobre el Rte. La Sénia un rival directe en la lluita pel títol. Poc va durar el partit ja que al minut 7 l'equip denier que va iniciar el partit amb 10 jugadors va veure com 3 més es lesionaven i l'àrbitre va donar per finalitzat el partit.

Interessant partit va ser el que van disputar El Verger i Vtnos. Pedreguer i que va acabar amb empat a un al marcador. Qui no va tindre problemes per guanyar el seu partit va ser el Calp Vtnos, que va vèncer el CD. Xàbia Vents, per 3 a 0 en un partit que van dominar des del principi.

Un altre empat que ens deixo aquesta jornada van ser, entre Colombians FC, i Ale Hop (2-2), en un xoc ple d'alternatives per a les dues formacions. També SolcasaDénia i Internacional FC van acabar el partit en taules (1-1).

El Dinamo Comexa no va poder frenar el millor joc de l?At. Calp que el va derrotar per 2 a 6 que va mostrar un bon joc que el va fer superar clarament el rival. C. Don Jámon es va imposar al Constr. Ricardo Mañas per 2 a 4 en un xoc que es va decidir a la segona part. Mentre que T&T Reciclats va vèncer Maskotas Xàbia una victòria que li permetrà iniciar la lliga de Consolació amb tres punts d'avantatge.

En partits ajornats d'altres jornades es van fer aquests marcadors; Internacional FC. 1, Vents. Pedreguer 1 i Calp Vtnos. 1, Rte. La Sénia 0.

Descans de dues setmanes a la lliga

La lliga descansa dues setmanes, i es reprendrà el diumenge 8 de març amb la segona volta, ja en dues competicions; lliga pel títol i lliga de Consolació. A la lliga pel títol prenen part els 10 millors equips classificats a la primera fase; Kamarca Dénia, UD. Oliva, Rte. La Sénia, At. Calp, Pedreguer Vtnos., Ale Hop, El Verger, Ondara Vtnos i Colombians FC..

La lliga de consolació la disputaran els 9 equips restants; T&T Reciclats, C. Don Pernil, CD. Eurollatins, Maskotes Xàbia, SolcasaDénia, Dinamo Comexa, Internacional FC, CD. Xàbia Vtnos i Constr. Ricardo Mañas.

El descans de la Lliga s'aprofitarà per disputar la prèvia de la copa, aquest diumenge, i la primera ronda de la copa per al proper 1 de març.