Importants triomfs de les tennistes del Club Tennis Dénia

02 de gener de 2017 - 08: 11

Les tennistes del Club Tennis Dénia, Lucía Molines, Neus Rams y Silvia Bordes no van poder acomiadar l'any 2016 de millor forma possible. Les tres van aconseguir el títol de campiones en diversos dels diferents tornejos que van estar disputant.

La jugadora alevín, Lucía Molines, conquistó el título del «Gran Premi Babolat» que se jugó en las instalaciones del Club Español de Tenis. La dianense tuvo un duro partido en una final que resultó muy emocionante ante Lucía Lucas. La final se decidió en una tercera manga muy igualada que cayó del lado de la jugadora dianense. Lucía Molines se apuntó el triunfo por 6/1 4/6 y 10/7.

Lucía Molines i Neus Ramos amb els seus trofeus

En aquest mateix torneig, en categoria infantil, Neus Ramos, va ser la vencedora després de guanyar a la final a Ariadna Ondo, per 6 / 1 i 6 / 0. Una final que va resultar més fàcil del que es preveia donada la gran superioritat mostrada per la jugadora del Club Tennis Dénia.

En categoria absoluta, Silvia Bordes, va conquistar el torneig "Trofeu Ciutat de Castelló", En imposar a la final a Rocío Safont per un doble 6 / 2. La deniera va imposar el seu joc davant una rival a la qual mai li deixo entrar en el partit.