Important triomf del Dénia Bàsquet a la pista del Gandia (64-73)

22 de gener de 2013 - 00: 00

Pas de gegant el donat pel Dénia Bàsquet en guanyar a la complicada pista del Gandia, per 64 a 73. Un triomf que permet als deniers concloure la primera volta de la lliga en llocs de permanència.

El valor del triomf denier és més gran si es té en compte que el conjunt de la Safor va comptar amb la totalitat de jugadors de la seua plantilla, incloent els que solen estar amb l'equip de lliga EBA.

A la plantilla deniera van ser baixa per a aquest xoc; Hayzam Lluna i Javier Bernabeu que seguixen lesionats.

Una eixida plena de concentració va fer que els primers avantatges foren per als visitants que van tancar el primer quart amb avantatge, 14-21. La correcta defensa sobre els jugadors exteriors va entorpir la fluïdesa ofensiva dels de casa.

La reacció dels locals va arribar en l'arrencada del segon quart, gràcies a un excel·lent percentatge d'encert en el tir exterior. Els jugadors del Dénia van saber contemporitzar aquests bons minuts locals per arribar al descans amb avantatge mínim 31-33.

El tercer quart va ser jugat de tu a tu per part dels dos equips. Una renda de sis punts dels deniers, (38-44) va ser contrarestada de nou amb l'encert des de l'exterior dels de casa. Es va arribar a les portes de l'últim quart amb la mateixa diferència amb la que va començar el quart, 46-48.

El desenllaç de la trobada, arribo en uns últims deu minuts amb alternances al marcador. Va prendre la davantera el Dénia Bàsquet, (52-56) per veure sorprès un minut després, (57-56).

La intensitat en defensa unit al domini del rebot ofensiu van ser les claus per arribar al final amb avantatge. L'encert en el llançament de tirs lliures també va ser un altre factor que va influir perquè al final, el Dénia Bàsquet aconseguís la victòria per 64 a 73.

Plantilla sènior Dénia Bàsquet temporada 2012 / 13.