Gran triomf del júnior del Dénia Bàsquet davant el Montemar (81-69)

14 de febrer de 2013 - 00: 00

L'equip júnior del Dénia Bàsquet va tindre una altra dura prova superar l'equip de Montemar. Objectiu complert ja que els deniers es van imposar per 81 a 69.
El primer quart va començar amb moltes ganes per ambdós equips, un ritme alt de joc i la defensa del Dénia va aconseguir dificultar la circulació de pilota i incomodar el visitant a la pista i l'encert exterior van donar un poc de renda als locals 24 a 15.

En el segon quart, es van començar a igualar les forces dels dos equips i van començar uns minuts on la velocitat a la pista va brillar per la seua absència i les cistelles s'anaven alternant en cada cèrcol, per acabar aquest parcial 12 a 10, i el període amb 36 a 27 per als locals.

Al tercer quart, després del descans i les oportunes indicacions van eixir amb un altre caràcter els jugadors deniers. Van començar a incrementar un poc de velocitat al joc i es reflex en el marcador on en aquest parcial es van aconseguir 22 punts i no menys de 21 per als visitants per deixar l'avantatge en 10 punts en finalitzar el període 58 a 48.

El quart i últim període, va ser una successió de cistelles d'ambdós equips durant tot aquest període. Els jugadors del Dénia van tindre poc encert en els tirs lliures. Però l'avantatge adquirit amb anterioritat va donar la victòria als deniers per 81 a 69.

Pel Dénia Bàsquet van jugar i van anotar: Alex (2) Rubén (10), Francesc (20), Edu (16), Marc (-), Rober (21), Fran (-), Lucas (5), Patrick (5 ), Juan (-). I Miquel.

El proper partit és el diumenge a la vesprada a Alacant contra el Lucentum un equip molt complet i molt regular en el seu joc. Serà el primer os dur de la xicoteta muntanya que se'ls ve en aquest final de mes de febrer i principis de març.