Èxits per a atletes del Club Atletisme Baleària Dianium en carreres populars i de muntanya

27 d'octubre de 2017 - 00: 00

Els atletes del Club Atletisme Baleària Dianium van aconseguir durant el cap de setmana diversos podis en les curses en què van prendre part. a la "Cursa Popular de Daimús", El jove Miquel Piera, va ser segon en la categoria absoluta de la cursa dels 6 Quilòmetres. La marca de Piera en creuar la línia de meta va ser de 21.13.

miquel piera en el podio de daimus

En aquesta mateixa cursa, la seua companya de club, Susi Ehle, va pujar al segon calaix del podi en l'absoluta de dones. El registre d'aquesta atleta va ser de 29.19, sent la millor de la seua categoria Veterana A.

Mentre que Christina Mallet va ser tercera en la cursa de la distància dels 12 quilòmetres, amb un temps de 53.59, sent segona de la categoria veterana. En aquesta mateixa prova, Fran Montealegre que va entrar en meta amb una marca de 51.26 i Pep Ibáñez que va realitzar un registre de 1: 12.34.

christina mallet en el podio de daimus

Diversos podis en la "Bèrnia Challenge"

Un grup d'atletes del club denier que realitzen la modalitat de curses de muntanya, van estar participant en la "Bèrnia Challenge", Una prova de muntanya que es va celebrar en dues modalitats.

elisa garcia en el podio de bernia

A la cursa llarga de 27 quilòmetres va aconseguir pujar al podi, Elisa García, Que va ser segona en la categoria de Veteranes. El temps d'aquesta atleta en creuar la meta va ser de 3: 27.47. En aquesta mateixa prova van participar, Jaume Santana que va realitzar un temps de 3: 27.47 i Fran Muntanyes que va fer una marca de 4: 25.57.

En la prova que va tindre una longitud de 12 quilòmetres, Encarna Cardona, va pujar al podi com a segona classificada absoluta i primera de la categoria de Veterana. El seu temps va ser de 1: 08.02.

Per la seua banda, Gerónima Gil va ser primera Màster-F, amb una marca de 1: 42.39. A prop del podi va estar, Javi Llopis, que va ser quart absolut amb un temps de 55.20. Alberto Samper va ser, sisè absolut amb una marca de 57-08. José Miguel Navarro, va pujar al calaix com a segon veterà amb un registre de 57.42. Mentre que Josep Vicent Moltó, va realitzar un temps de 1: 07.02.