Lliurament total dels jugadors del Dénia Futsal malgrat no poder frenar el Salou FS (6-2)

05 de novembre de 2017 - 11: 06

Ningú va pensar que el partit que el Dénia Futsal havia d'afrontar al pavelló municipal de Salou fos senzill. Més sense tenim en compte la situació en què els deniers van afrontar el partit. Un equip molt delmat per les baixes entre lesionats i sancionats.

La plantilla que dirigeix Juanma Bermejillo havia entrenat amb molta intensitat durant la setmana. Volien donar la sorpresa davant un rival que no era senzill, però tot i el gran esforç realitzat es van tornar a Dénia amb una nova derrota.

La directiva deniera havia agilitzat el fitxatge de Mariano Martín, que dijous ja va participar en l'entrenament perquè poguera jugar davant l'equip català. Mariano va tindre oportunitat de jugar i donar descans als seus companys. La poca profunditat de banqueta, gairebé sense rotacions i la falta d'encert en la rematada van ser claus perquè la victòria fos per a l'equip local.

jugadors deniers durant un partit

Els àrbitres no es van presentar

El cas més curiós d'aquesta trobada va ser que la parella arbitral designada per dirigir el xoc no es va presentar. Això va obligar a haver de buscar d'emergència a dos àrbitres substituts, un 2ª Nacional i un altre de 3 Divisió. El partit es va iniciar mitja hora més tard del previst.

En l'arrencada del xoc els homes de Bermejillo van defensar amb ordre i van intentar frenar el ritme dels catalans. Van ser conscients que un ritme alt no els beneficiava per a res. La resistència deniera va ser abatuda en el minut 3 quan Álex Milla va posar el 1 a 0 al marcador.

Amb una bona feina defensiva i amb un joc solidari l'equip de la Marina Alta va aconseguir frenar l'empenta del Salou FS. Al minut 16, Àlex Pla va aconseguir el gol de la igualada en transformar una pena màxima. Aquest gol va significar una injecció de moral per a l'equip que va continuar treballant molt bé a la pista.

Poc va durar l'alegria en l'expedició deniera, ja que 2 minuts més tard va arribar el 2 a 1 amb un gol de Toni Ros, en aprofitar una pèrdua de pilota dels visitants. En l'últim segon Blai va tindre una gran oportunitat per empatar però després de marcar l'àrbitre no ho va donar per estar fora de temps. Amb aquest marcador de 2 a 1 es va arribar al descans.

Major domini deniera però gols locals

A la represa les coses van empitjorar per als de Bermejillo que als pocs segons de posar-se la pilota en joc va arribar el 3 a 1 obra d'Omar. Un gol que seria clau ja que va ser un gerro d'aigua freda per als deniers.

El Dénia Futsal no li va perdre la cara al partit i va intentar reduir les diferències però no hi va haver molt encert en atac. Al minut 28 va arribar el 4 a 1 en aquesta ocasió el gol de l'Salou FS va ser obra de Pol Chichierchia. Després d'aquest gol, Bermejillo va arriscar i va posar porter-jugador. Això crec molts espais per als locals que van anotar el 5 a 1 amb una rematada d'Álex Milla.

alex pla durante un partido

Els deniers van anotar el 5 a 2 un minut més tard per mediació de Blai a falta de deu minuts per al final. Els de Juanma Bermejillo van tornar a malbaratar totes les energies per intentar seguir reduint les diferències, però no va poder ser. Al minut 37 va arribar el 6 a 2, resultat amb què es va arribar al final del xoc. El pitjor de la trobada a part de la derrota va ser la lesió a la recta final del xoc d'Álex Pla que a falta de confirmació oficial sembla que pateix un esquinç de turmell.

En resum significar que tots els jugadors del Dénia Futsal es van lliurar al màxim, malbaratant una gran intensitat, però va ser una lluita desigual en el pla físic. Ara cal alçar l'ànim dels jugadors i sobretot reforçar la plantilla. A l'fitxatge de Mariano Martín, es poden unir dues més però perquè això succeeixi és necessari recuperar una fitxa que actualment està ocupada. De ben segur que hi haurà novetats durant la setmana.