El Platges Gandia va treure els colors a un CD. Dénia en hores baixes (1-3)

17 de febrer de 2014 - 00: 00

El Platges Gandia va treure els colors a un CD. Dénia en hores baixes després de guanyar-lo per 1 a 3.

El conjunt deniera ha començat la jornada com a líder en solitari i l'acaba en la quarta plaça, fora de la promoció d'ascens. Moments de reflexió i anàlisi profunda el que ha de fer, plantilla, cos tècnic i evidentment directiva. Aquest equip ja porta diverses jornades sense funcionar i caldrà posar remei.

L'equip que dirigeix Jesús Moratal deixo passar els primers quaranta-cinc minuts. Poca intensitat i quan no es juga al cent per cent, el CD. Dénia és simplement un equip com la resta de la categoria. A la primera meitat, una oportunitat per a cada equip. Faye va rematar fora un centre d'Álex Gayà i Pertxa va llançar un xut que Maxi va desviar a córner. Poc més va donar de si el primer acte.

A la segona part, un error defensiu motivat per la falta d'intensitat i concentració va deixar una pilota franca dins l'àrea perquè Àlex marqués el 0 a 1 en el primer minut. Aquest tant va espavilar als deniers que es van venir amunt. Això sí tan simple com pujant la intensitat va tancar el Playas en el seu propi camp.

L'equip groguet va evidenciar un dia més la falta de futbol que té. El gol de l'empat va arribar en un córner que va rematar Ferrán al fons de la xarxa. Quedava temps i el CD. Dénia va voler guanyar ia punt va estar de fer-ho. Al minut 80 el col·legiat va assenyalar penal a l'àrea del Platges. Gervasio llançar i Toni va desviar a córner.

Del que va poder ser el 2 a 1 es va passar al 1 a 2, penal en aquest cas en l'àrea denier i Álex sí que va batre a Maxi. El CD. Dénia es va llançar a un atac desesperat i en el minut 90, Palau pusó el 1 a 3 davant el desconcert groc.

Arriba l'hora de demostrar la maduresa de la plantilla deniera, ara és el moment de veure les possibilitats reals que es tenen. En els moments difícils és quan els pesos pesats han de donar la cara. La veritat és que l'afició ja fa setmanes que s'ha pronunciat, absentant del Diego Mena. Una setmana més una pobra entrada, amb prou feines 200 persones a la grada.

CD Dénia: Maxi; Nico, Cristian, Gervasi, Àlex Gayà (Pepe, 78 '), Marc (Brian, 53'), Ferran (Javi García, 82 '), Carlos Ribes, Michael, Faye i Panucci.

CF Platges de Gandia: Toni; Paolo, Carbonell, Eloy Pomar, Juárez, Pertxa, Beltrán (Turbi, 75 '), Patxi (Palau, 73'), Álex, Dídac (Salva Costa, 20 ') i Frank (Àngel, 90').

Gols: 0-1 Àlex Bertó (46 '); 1-1 Ferran (61 '); 1-2 Àlex Bertó (86 ') i 1-3 Palau (90').

Àrbitre: Rodríguez Castelló; Va amonestar per part local a Faye (82 '); i per part visitant a Perxa (21 '), Juárez (39'), Salva Costa (57 '), Patxi (60') i Eloi Pomar (82 ').