El júnior del Dénia Bàsquet va caure després de dues pròrrogues a la pista del Lucentum (107-102)

20 de febrer de 2013 - 00: 00

L'equip júnior del Dénia Bàsquet va caure després de dues pròrrogues a la pista del Lucentum Alacant per 107 a 102. En el primer parcial destacar l'alt ritme de joc per part dels dos equips. Es van poder veure contraatacs ràpids i bones situacions de joc estàtic. Destacant el tir exterior del denier, Edu, amb tres triples i 11 punts convertits, i l'eficàcia del joc interior deniera.

La bona defensa deniera sobre els millors jugadors del Lucentum va obligar a haver de implicar a altres jugadors en anotació. Al final del primer període 22 a 27. Mostra del talent ofensiu de tots dos equips.

En el segon període, pel conjunt local Car i Jordà van començar a assumir molt el joc ofensiu de Lucentum per poder contindre a un Dénia molt encertat en atac. El Dénia va tindre en aquesta cambra als seus alers com a puntals ofensius, amb especial menció de Francesc assumint molt 1x1 en potents penetracions.

Dues cistelles de Rubén van deixar el marcador al descans, amb un mínim avantatge per als visitants de 43 a 44 i molt bones sensacions ofensives d'ambdós equips.

A l'inici del tercer quart la nota més notable va ser la igualtat que preagiabagiar un partit amb final d'infart ja que cap dels dos equips va poder obtindre més de 3 punts d'avantatge al seu favor en cap moment. Aquest període acabo de nou amb avantatge per al Dénia, 60 a 63.

En el quart i últim període, els jugadors van demostrar l'amor a aquest esport ensenyant-nos altres deu minuts de tremend equilibri i intercanvi de triples, tirs lliures, pilotes interiors, penetracions ... i en el qual gràcies a una última penetració de Rubén es va forçar la pròrroga, deixant l'electrònic en 84 punts iguals.

A la prorroga Lucentum es va mostrar més sencer físicament, portant i portava la iniciativa, però Dénia va tirar de cor i talent. tornant a empatar el partit després d'una cistella de Francesc. Es va forçar la segona pròrroga en empatar a 92.
Un nou bon començament de l'Lucentum en la segona pròrroga ja no va poder ser respost pel Dénia que peco, de joc "poc elaborat" en moltes fases de la trobada. A la fin es va escapar la victòria a l'caure per 107-102.

Demà mateix sense gairebé temps per pair aquesta derrota el Dénia Bàsquet A viatgés a Gandia per disputar un nou i complicat repte, vèncer el Gandia Bàsquet a la seua pista.