El júnior «B» del Dénia Basquet va estar a punt de derrotar el líder (66-58)

28 de gener de 2013 - 12: 43

L'equip júnior masculí Dénia "B" va visitar la pista del líder de la lliga Preferent Juniors., El Benidorm al qual va estar a punt de derrotar. Encara que al final va caure per 66 a 58. Els de la Marina Baixa són líders amb uns números a tindre en compte. Porten 12 victòries i una sola derrota.
El primer quart va començar molt igualat, encara que amb millor joc per part dels deniers. Els nombres van ser en rebots 12 a 9 per al Benidorm, en triples 1 de 7 Benidorm, per 0 de 2 del Dénia. 3 robatoris per 4 pèrdues. El tanteig va ser de 11 a 11.

En el segon quart, el domini dels rebots per part del Dénia (4-11), i una bona defensa va fer que es s'enlairessin en el marcador aconseguint un parcial de 8 a 17, arribant al descans amb 19 a 28.
Durant aquests minuts no es va saber qui era el líder de la categoria. Va ser un gran segon quart dels deniers. Les dades van ser 4 pèrdues per 1 recuperació i 1 triple de 3 per 3 de 8 intents del Benidorm.

Després del descans el Benidorm va apostar pel llançament des de la línia de 6,75. Van aconseguir 5 triples de 9 intents i trencant la defensa en zonal deniera. Benidorm va aconseguir un parcial de 10-0 a l'inici de la cambra. El parcial de 25 a 15 ho diu tot. Tot i això es va arribar al final del mateix amb un 44-42 que deixava les espases en tot l'alt.

Va començar l'últim i definitiu quart amb 0-4 en els primers dos minuts que va fer presagiar un emocionant final de partit. Però va arribar el desastre, 4 pilotes perdudes seguits amb els seus corresponents cistelles per part del Benidorm va posar de nou darrere en el marcador a l'Dénia.

A partir una sèrie de despropòsits amb individualitats que van fer que les pèrdues de pilota van arribar a 9, això unit a 10 errades en els tirs lliures i la manca de pivots (un per lesió i els altres 2 per 4 i 5 per faltes va fer que el Benidorm aconseguís un parcial en aquest quart de 22 a 16, arribant al final
amb el resultat final de 66 a 58.

En resum es va perdre un partit on es van evidenciar anteriors errors; pèrdues de pilota, amb 24 pèrdues en un partit és complicat guanyar.
Van jugar: Rubén Velázquez, Fran, Yoel, Rubén García, Patrick, Jaume, Joshua, Alex, Borja i Joan.

A la fi de el partit, Benidorm - Dénia B va regnar l'esportevitat.