El Gin Running Tonic Club va disputar la V Volta a Peu a Palmera

11 de febrer de 2014 - 00: 00

El Gin Running Tonic Club Dénia va estar present a la V Volta a peu a Palmera.

Una representació de deu atletes deniers que pertanyen a aquest grup d'atletes populars de recent creació es van desplaçar fins a la localitat de la comarca de la Safor per participar en aquesta prova atlètica.

Una carrera matinal sobre 8.000 metres de distància que es va celebrar sota unes bones condicions climatològiques en què va vèncer l'atleta de la Safor, Cristián Climent amb un temps de 26 minuts i 25 segons.

El millor del Gin Running Tonic Club va ser Gonzalo Durá que va entrar en el lloc 106 de la classificació general i en el 28 de la classificació sènior amb un registre de 31 minuts i 47 segons.

També va destacar la setena posició en la classificació sènior femenina aconseguit per, Diana Bisquert.

Un grup d'atletes que està realitzant els tràmits necessaris per a federar-com a club. Ja en la prova que va organitzar Creu Roja Dénia van estar participant amb un gran nombre de representants, demostrant també ser gent molt solidària en prendre part en la prova.

Molt aviat tenen pensat fer la presentació en societat del nou club. Encara que per això hauran d'esperar a formalitzar la seua inscripció com a nou club d'atletisme.

Des d'aquest grup d'atletes s'anima a que tots aquelles empreses que desitgin posar la seua publicitat en les seues equipacions ho poden fer dirigint-se a la pàgina que el grup té a Facebook. Tota ajuda rebuda serà benvinguda per aquests entusiastes esportestes.

Gonzalo Durá va ser el millor del Gin Running Tonic Club a Palmera

1. jose - Atletisme Guadassuar diu:

Bon dia a Tots ia Totes.
    Vós enviem aquest correu per a dir-vos que el Pròxim dia 9 de març de 2014 tenim
    la II 7km, 14km, 21km Agroguadassuar, que esperem seguisca l'vostre interès.
    Aquest any L'organització veu A càrrec de el Club Atletisme Guadassuar i de el Club Triatló Guadassuar,
    que conjuntament l'Hem preparat, amb circuit nou que consta de tres voltes de 7 km. cadascuna,
    on tindrem 1 part paper Nucli urbà i Altra paper camp.
    En aquesta OCASIÓ la cursa és amb xip i hi haura samarreta tècnica per a Tots els participants a més
    d'Altres regals que aconseguisca L'organització. A l'finalitzar els cursis és realitzarà un sorteig
    de diferents obsequis.
    Dir-vos que gaudirem de la participació de l'equip que ha Quedat 4t al Campionat Nacional de
    Cross Veterans que s'a celebrat aquest pasado diumenge 16 de febrer a Jerez de la Frontera.
    Vós passe l'enllaç on Teniu el Reglament i la inscripció.