Esports - nàutica

L'equip de rem de veteranes de Marina de Dénia es fa amb la victòria a Altea

20 2021 abril - 10: 15

Les veteranes del Club de Rem Marina de Dénia tornen a pujar a el lloc més alt de l'pòdium en la regata que es va celebrar al Club Nàutic d'Altea el passat diumenge dia 18.

Imatge: Veteranes del Club de Rem a la part alta de podiVeteranes del Club de Rem a la part alta de podi

L'equip veterà femení es va proclamar guanyador de la seua categoria després de recórrer els 700 metres i la virada de manera perfecta i impecable. Encara que els temps d'aquesta categoria van ser molt ajustats entre les embarcacions, finalment van quedar primeres amb un temps de 03: 19,48.

D'altra banda, l'equip veterà masculí va aconseguir un bronze després d'haver fet diversos canvis en l'embarcació titular per baixes d'última hora. Van acabar la regata amb un temps de 03: 04,23.

Equip masculí durant la competició

Els absolut masculí van agafant forma i deixen molt bones sensacions de cara a les pròximes regates de la temporada i el campionat d'Espanya. Van recórrer els 1400 metres i les tres virades en un temps de 06: 58,25, quedant en vuitena posició.

El Club Rem Marina de Dénia ix amb molt bones sensacions encarant ja el final de la temporada. Els equips continuen entrenant per a la pròxima regata que tindrà lloc a Santa Pola el cap de setmana de l'24 i 25 d'abril, on s'estrenarà l'equip absolut femení.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.