L'equip de rem de veteranes de Marina de Dénia es fa amb la victòria a Altea

20 2021 abril - 10: 15

Les veteranes del Club de Rem Marina de Dénia tornen a pujar a el lloc més alt de l'pòdium en la regata que es va celebrar al Club Nàutic d'Altea el passat diumenge dia 18.

L'equip veterà femení es va proclamar guanyador de la seua categoria després de recórrer els 700 metres i la virada de manera perfecta i impecable. Encara que els temps d'aquesta categoria van ser molt ajustats entre les embarcacions, finalment van quedar primeres amb un temps de 03: 19,48.

D'altra banda, l'equip veterà masculí va aconseguir un bronze després d'haver fet diversos canvis en l'embarcació titular per baixes d'última hora. Van acabar la regata amb un temps de 03: 04,23.

Els absolut masculí van agafant forma i deixen molt bones sensacions de cara a les pròximes regates de la temporada i el campionat d'Espanya. Van recórrer els 1400 metres i les tres virades en un temps de 06: 58,25, quedant en vuitena posició.

El Club Rem Marina de Dénia ix amb molt bones sensacions encarant ja el final de la temporada. Els equips continuen entrenant per a la pròxima regata que tindrà lloc a Santa Pola el cap de setmana de l'24 i 25 d'abril, on s'estrenarà l'equip absolut femení.