El Dénia Bàsquet ascendeix posicions amb els seus triomfs davant L`Alfás i Carolines

14 de febrer de 2013 - 00: 01

L'equip Sènior Masculí Autonòmic de l' Dénia Basquet jugar dos partits aquest cap de setmana. Tots dos rivals eren de la part alta de la classificació i no obstant això van ser derrotats pels deniers que travessen un excel·lent moment i ara estan en millor disposició per mantindre la categoria.

El Dénia es va imposar en la seua visita a L`Alfás per 66 a 75. La bona defensa sobre els jugadors Ivan Zhauniarovich i l'escorta Fran Cano, i la col·laboració de tot l'equip en atac van fer que el partit fos decantant poc a poc del costat dels visitants que van arribar a comptar amb una renda de catorze punts al principi del últim quart.

La victòria va suposar a més un pas endavant important per als joves del Dénia Bàsquet cada vegada més convençuts que poden competir amb qualsevol equip d'aquesta lliga.

El conjunt deniera es va imposar al Carolines d'Alacant per 70 a 62.
En aquesta ocasió el Dénia va eixir a presentar batalla des del principi i va quallar una actuació excel·lent en tots els aspectes del joc competint contra un equip experimentat i fort que lluitava per seguir a prop dels lloc d'ascens a Nacional.
Només a partir del descans els de casa van començar a aconseguir tímides avantatges que van ser contestades ràpidament pel seu rival.

Un últim quart memorable va fer alçar el públic dels seus seients davant l'enorme demostració de força d'aquest joveníssim Dénia Basquet capaç de superar i distanciar-se de Carolines.

Van posar l'ànima en defensa i el cap en totes les seues decisions ofensives recolzats en la seguretat que aporten els veterans Chus Ballesteros i Carlos Vila. Un triomf que dóna molta vida als deniers.

Els jugadors del Dénia escoltant les ordres del seu entrenador.