El Dénia «B» Junior va guanyar en un ajustat final al Guardamar (65-67)

27 de febrer de 2013 - 00: 00

El Guardamar tot i ocupar l'últim lloc de la classificació els partits a casa els guanya o perd per la mínima i amb el Dénia, cinquè classificat, no anava a ser d'una altra manera. Final d'infart amb triomf deniera per 65 a 67.

El partit va començar amb intercanvis de cistelles entre els dos equips on el més destacat van ser les continues alternances en el marcador. Els deniers van prémer quan es van veure per sota en el marcador. El primer quart del xoc va concloure amb avantatge deniera per 18 a 21.

El segon quart va ser, bàsicament igual que l'anterior, amb un Dénia que va arribar a tindre un avantatge de 8 punts, que no va saber conservar. Al final un 15 a 17 de parcial, arribant al descans amb un 33 - 38.

Després del descans, Els deniers van començar anontando un triple, intercanviant de cistelles i un màxim avantatge de 10 punts. Però una sèrie de faltes va fer baixar a 4. Igual que al principi, es va acabar el quart amb un altre triple. 13 - 17 de parcial i 47 - 55

En els primers minuts d'aquest últim quart, Dénia va arribar a ampliar l'avantatge a 9 punts, però els errors en el tir, va fer que amb un parcial de 1 a 10 per Guardamar, es empatés el partit a 63.

Els últims instants de la trobada van ser no apte per a cardíacs, encara que el Dénia va acabar guanyant per 65 a 67, un partit on les ganes de guanyar van ser el seu millor aliat.

Plantilla de l'Júnior "B" de l'Dénia Bàsquet.