El CFS Mar Dénia va resoldre en la segona meitat el xoc jugat a Albatera (2-8)

28 d'octubre de 2018 - 07: 59

El CFS Mar Dénia va resoldre en la segona meitat el xoc jugat al pavelló Santiago Sanz d'Albatera, on va vèncer al RC Dinamita Albatera per 2 a 8.

Els deniers no van estar molt fins en l'arrencada del xoc en no trobar el seu ritme de joc. Els locals van ser els que van manejar la pilota en l'inici del xoc. Premi a la seua millor forma d'estar en la pista va ser el gol que van anotar en el minut 3 obra d'Serna.

El gol va fer despertar els nois d'Òscar Garcia que, un minut més tard, Robert va tornar la igualada al marcador. Després el joc va seguir sense tindre un dominador clar, als deniers els va costar treure la pilota des del darrere. Els locals sensiblement inferiors tècnicament van aguantar bé els atacs visitants. Es va arribar al descans amb l'empat a un al marcador.

la plantilla del cfs mar denia celebrando la victoria

Els deniers físicament van superar al seu rival

Després del pas pels vestidors, les idees dels deniers es van aclarir. Van moure la pilota amb molta més rapidesa, però van ser els locals els que van tornar a posar-se per davant en el marcador amb un gol de Sergi. Un minut més tard, de nou, Robert va tornar a empatar el xoc.

Amb el dos a dos al marcador, els visitants van imprimir una marxa més al seu joc i això va provocar un gran desgast físic en un rival que té jugadors molt veterans. Edu Romany va posar el 2 a 3.

Amb el pas dels minuts, la superioritat deniera es va posar de manifest davant un rival que ja només es va dedicar a defensar, no li va quedar manxa per acostar a l'àrea visitant. Curro i Juanjo van marcar en un curt espai de temps. Amb el 2 a 5, l'equip local es va enfonsar davant un CFS Mar Dénia que va seguir augmentant el seu ritme de joc.

A la recta final del matx, quan els locals ja jugaven amb porter jugador van arribar els gols de Roc i dues més de Fran Vives- Assenyalar que el marcador final va ser de 2 a 8 però va poder ser un triomf més ampli ja que l'Àlex Pla no va encertar a marcar dos dobles penals dels que va disposar.

En resum, mal joc dels deniers a la primera meitat i notable millora en la segona. El millor són els tres punts que va sumar l'equip i la golejada aconseguida fora de casa. Això li permet estar al cap de la classificació amb 6 punts els mateixos que tenen; Ye Faki FS i CFS Sant Blai Sax. Precisament, l'equip de Sax serà el proper rival que visitarà el pavelló denier, el dissabte dia 3 a les 18 hores.

los equipos se saludan en albatera

1. FutsalMarDenia4ever diu:

Quina alegria poder tornar a gaudir de grans partits de futbol sala a Dénia, el projecte liderat per bons gestors com Tent i Ferreres camina amb bon pas per aconseguir tornar a 2ªB. Encara és aviat, la plantilla i el cos tècnic tenen qualitat de sobres per aconseguir l'objectiu, i fer oblidar la deixadesa i destrossa final que va patir l'extint Dénia Futsal.