Futbol Sala - Esports

El CFS Mar Dénia perd per la mínima contra l'Alfàs del Pi

16 de novembre de 2021 - 14: 20

Tots dos conjunts van saltar a la pista endollats a la recerca dels tres punts i les ocasions de gol no es van fer esperar. El Mar Dénia amb el seu joc característic de 4, mentre que el conjunt visitant amb una plantilla més veterana i corpulenta basava el seu joc en la figura del pivot.

Al minut 10 arribava el 0-1 després d'una sèrie de rebutjos que els locals no van saber aclarir, però el gol lluny d'enfonsar els deniers els va donar ales i un minut després Rober anotava l'1-1 després d'una bona immersió per banda que finalitzava amb un xut dur que es colava per l'escaire de la porteria visitant. I a la següent jugada era Borja qui feia el 2-1 posant el Mar Dénia per davant al marcador.

Jugadors del CFS Mar Dénia durant el partit

El partit entrava en una fase de continus atacs per tots dos equips amb clares ocasions que posaven una vegada i una altra a prova els porters, però va ser el conjunt de l'Alfàs qui al minut 16 aconseguint el 2-2 amb què s'arribava al descans del partit.

La segona part va ser més del mateix, amb una forta pressió per tot el camp intentant tancar el rival i clares ocasions de gol de les dues esquadres. Però no va ser fins al minut 34 que el Mar Dénia fruit d'aquesta pressió aconseguia caçar un servei del porter i David García anotava el 3-2. Es vivien els moments més intensos del partit i dos minuts després després d'un robatori de pilota a la vora de l'àrea arribava el 3-3, un cop dur per als locals després d'haver aconseguit posar-se per davant i més quan un minut després arribava el 3-4 després una bona jugada col·lectiva.

Partit del CFS Mar Dénia i Alfàs del Pi

El tècnic local, David Jaén, reaccionava i posava a pista porter jugador, però en aquesta ocasió no va poder ser i el partit concloïa amb el marcador de 3-4.

La setmana que ve, el Mar Dénia viatjarà fins a la veïna localitat de Calp on el dissabte 20/11/2.21 a les 18:00 hores disputarà el partit corresponent a la 10a jornada.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.