El CFS Mar Dénia perd per la mínima contra l'Alfàs del Pi

16 de novembre de 2021 - 14: 20

Tots dos conjunts van saltar a la pista endollats a la recerca dels tres punts i les ocasions de gol no es van fer esperar. El Mar Dénia amb el seu joc característic de 4, mentre que el conjunt visitant amb una plantilla més veterana i corpulenta basava el seu joc en la figura del pivot.

Al minut 10 arribava el 0-1 després d'una sèrie de rebutjos que els locals no van saber aclarir, però el gol lluny d'enfonsar els deniers els va donar ales i un minut després Rober anotava l'1-1 després d'una bona immersió per banda que finalitzava amb un xut dur que es colava per l'escaire de la porteria visitant. I a la següent jugada era Borja qui feia el 2-1 posant el Mar Dénia per davant al marcador.

El partit entrava en una fase de continus atacs pels dos equips amb clares ocasions que posaven una vegada i una altra a prova els porters, però va ser el conjunt de l'Alfàs qui al minut 16 aconseguint el 2-2 amb què s'arribava al descans del partit.

La segona part va ser més del mateix, amb una forta pressió per tot el camp intentant tancar el rival i clares ocasions de gol de les dues esquadres. Però no va ser fins al minut 34 que el Mar Dénia fruit d'aquesta pressió aconseguia caçar un servei del porter i David García anotava el 3-2. Es vivien els moments més intensos del partit i dos minuts després després d'un robatori de pilota a la vora de l'àrea arribava el 3-3, un cop dur per als locals després d'haver aconseguit posar-se per davant i més quan un minut després arribava el 3-4 després una bona jugada col·lectiva.

El tècnic local, David Jaén, reaccionava i posava a pista porter jugador, però en aquesta ocasió no va poder ser i el partit concloïa amb el marcador de 3-4.

La setmana que ve, el Mar Dénia viatjarà fins a la veïna localitat de Calp on el dissabte 20/11/2.21 a les 18:00 hores disputarà el partit corresponent a la 10a jornada.