El CD Dénia va tindre un gran estrena de la Lliga guanyant a Llosa (0-3)

01 de setembre de 2019 - 10: 04

El CD Dénia va tindre un gran estrena de la Lliga guanyant al camp El Sequiol de La Llosa de Ranes, on va vèncer per 0 a 3, i fins i tot van poder ser alguns gols més.

El tècnic denier, Manolo Esteve, va preparar molt bé el partit i des de l'arrencada del mateix va voler que el seu equip jugués la pilota arran de gespa. Amb un bon tracte de pilota i molta intensitat en el joc, els visitants es van anar fent amb el control de la pilota. Les primeres arribades a l'àrea rival van ser dels groguets, tot i que el punt de mira de les seues rematades no va estar tot el centrat que es necessitava perquè acabessin en gol.

Al minut 15, va arribar el primer contratemps per als deniers amb una lesió d'Héctor. Les seues dolències al genoll li van impedir seguir sobre el terreny de joc, havent de ser substituït per Kevin. Cinc minuts més tard va arribar el primer gol, quan Josep va rematar sobre el marc local, el rebuig del porter va arribar a Roberto Navarro qui va marcar a porteria buida.

Aquest gol va ajudar al fet que els d'Esteban s'assentessin sobre el rectangle de joc. La parella Santafé i Jordi va començar a controlar el joc al mig del camp, obrint la pilota a ambdues bandes. Va ser el minut 28 quan una gran jugada visitant, amb triangulació de pilota per part de Josep, Roberto Navarro, Josep perquè la pilota li arribés al segon pal a Jaime qui va batre d'un fort xut la porteria local.

Després d'aquest segon gol, els visitants no van abaixar el ritme i en jugades a pilota aturada van poder marcar. En un llançament lateral, Carlos Ribes va estavellar l'esfèric al travesser de la porteria valenciana. Mentrestant, la bona feina de Ferran i La Penya va permetre que Maxi tinguera una plàcida vesprada gairebé sense haver de treballar durament. Es va arribar al descans amb el 0 a 2.

A la represa, els locals van eixir amb més empenta i van aconseguir ficar al CD Dénia en el seu propi camp. El segon contratemps per als d'Esteban va arribar amb la lesió de Jaume, que en el minut 55 va deixar el seu lloc al jove Robert. El conjunt local va obligar a la defensa deniera a retrocedir uns metres i ficar-se en la seua pròpia àrea. El joc directe dels locals va ser ben resolt per una defensa ferma i amb Maxi en última instància, encara que el porter deniera tot just va haver d'intervenir.

En una bonica jugada de contraatac va arribar una altra nova ocasió per als visitants. Roberto Navarro va baixar una pilota amb el pit, va girar, es va anar del seu marcador i va creuar la pilota davant la eixida del porter local, però la pilota es va estavellar a la base del pal quan es cantava gol a la banqueta deniera.

El tercer gol que va sentenciar el partit va arribar al minut 66, quan Jordi va resoldre una sèrie de rebutjos dins l'àrea local. A partir d'aquest moment, i fins al final del partit, el CD Dénia es va dedicar a defensar-se tenint la pilota. Recital de Santafé i els centrecampistes que van saber contindre els ànims dels locals, tocant la pilota amb molt criteri.

Al final dels noranta minuts, el marcador de 0 a 3 va ser totalment just i fins i tot es va quedar curt pels mèrits realitzats pels deniers. Cal destacar el notable comportament de tots els jugadors grocs i l'excel·lent actuació del jove Álvaro La Penya, Santafé, Jordi i un Roberto Navarro que va demostrar que encara sap el que és marcar gols.