El CD Dénia es consolida al capdavant de la classificació en vèncer al Portuaris per 3 a 1

13 de desembre de 2015 - 18: 40

El camp Diego Mena va ser l'escenari del xoc que van disputar el CD Dénia i la UD Portuaris que va acabar amb victòria per als locals per 3 a 1.

Borja marcant el primer gol davant la UD Portuaris

L'inici dels deniers va ser trepidant van eixir molt concentrats i van sorprendre al seu rival amb dos gols. El primer va arribar en el minut 6 en un centre de Renzo al qual va arribar Borja per espentar la pilota al fons de la xarxa. Aquest gol va descentrar per complet al conjunt del Grau de Gandia.

Això ho va aprofitar l'equip local per marcar el segon gol al minut 9, Panucci es va avançar a la defensa visitant i connecto una gran rematada amb l'interior del peu, que va significar el 2 a 0.

Amb el pas dels minuts, el joc es va anivellar ja que el conjunt deniera va fer un pas cap enrere i va intentar sorprendre a la contra. Al minut 33, Panucci va rebre una pilota en el punt de penal encara que el seu tir va ser molt centrat a les mans del porter Edu.

Al minut 35 una pilota sense aparent perill cau sobre un davanter visitant i Gervasio el fa caure, el col·legiat va assenyalar la pena màxima. Kiko Lacasa va ser l'encarregat d'executar marcant el 2 a 1.

Un gol que va animar els visitants a anar-se'n dalt i Ángel Mengual va tindre un mà a mà amb Maxi però el seu tir va marxar per dalt del travesser. Amb el 2 a 1 es van retirar els jugadors al descans.

A la represa van ser els locals qui van eixir dominant el joc davant un rival que va buscar crear oportunitats en jugades a pilota aturada. L'equip de la Safor va intentar controlar el joc en la línia medul·lar, però els locals es van posar la granota de feina i ens els van deixar crear joc.

Al minut 61, Josep va llançar un xut que es va anar desviat davant la porteria visitant. El conjunt visitant va tindre tímides arribades sobre la porteria de Maxi que van ser ben resoltes pel porter denier.

El CD Dénia va saber aprofitar una arribada a l'àrea local perquè una pilota creuat sobre la porteria d'Edu va ser rematat en la línia de gol per Renzo, aconseguint el tercer gol deniera.

Amb aquest gol el públic va respirar ja que el seu equip va deixar sentenciat el xoc. Els de la Safor van seguir insistint en retallar el marcador però les ocasions més clares van ser per als locals. Al minut 86, Sito al segon pal va enviar la pilota als núvols quan el més senzill era marcar.

Onze de el CD Dénia davant la UD Portuaris

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Álex Gayà, Carlos Ribes, Gervasi, Panucci, Paco, Morera, Miguel (Josep 22 ') (Sito 74'), Ferran (Pinxo 49 '), Renzo i Borja (Cardona 37').

UD Portuaris: Edu, Paolo (Ausias 84 '), Óscar, Carbonell, Ferran (Javi 83'), Ramis, Àngel Mengual (Carbó 49 '), Kiko, Fabri (Falquet 73'), Beltrán i Didac.

Gols: 1-0 Borja Mto.6, 2-0 Panucci Mto 9, 2-1 Kiko (penal) 3-1 Renzo Mto 79.

Àrbitre: Calabuig Llobregat. Va amonestar als locals, Gervasio, Josep i als visitants, Carbonell.