El CD Dénia va remuntar en la segona meitat el gol inicial de la SD Sueca

25 de gener de 2016 - 00: 00

El CD Dénia va aconseguir en una magnífica segona meitat remuntar el gol inicial de l'SD Sueca i es va emportar el partit per 1 a 4.

Panucci va tornar a marcar

La matinal viscuda al camp "Infantil"De Sueca ens va oferir un xoc molt entretingut entre dos equips que porten una dinàmica totalment diferent. En l'inici del partit, els visitants van eixir adormits i el conjunt local va saber treure profit per avançar-se al marcador amb el gol de Calçat. L'equip dianense va demanar posició de fora de joc del jugador riberenc.

Un gol que va tindre efectes revitalitzants per als visitants que en veure's per darrere al marcador van pujar la intensitat del seu joc. Els locals van fer un pas cap enrere i l'equip de La Marina Alta es va apoderar de l'esfèric.

Els minuts van anar passant amb un CD Dénia cada vegada més a prop de l'àrea rival. La manca d'encert en els minuts finals va permetre que la SD Sueca arribés al descans amb avantatge al marcador, 1 a 0.

A la represa semblava que el tècnic visitant, Juan Carlos Signes, Donaria entrada a Panucci al descans, però no va ser així. Als cinc minuts, Borja Martínez va encertar amb la seua rematada per batre el porter local, Romero. Un gol que va donar molta confiança als deniers que van intuir que era el moment clau per trepitjar l'accelerador.

Al minut 55 en una desgraciada jugada, Pallarés va marcar en la seua pròpia porteria donant avantatge al CD Dénia. Aquest gol va molt malament als locals que van desaparèixer del camp. Les coses es van complicar molt més per als valencians quan en el minut 61 Simón va ser expulsat en veure la segona cartolina groga.

En superioritat numèrica el domini deniera va créixer més. L'entrada al camp de Panucci encara li va donar més mordent a la davantera grogueta. Al minut 69, Panucci va augmentar la diferència en marcar el 3 a 1. Amb aquest gol el xoc va quedar totalment sentenciat davant la impotència local.

Al minut 89, Paco va arrodonir el marcador marcat el quart gol per al combinat que dirigeix ​​Signes. Amb aquest gol es va arribar al final d'un partit que va començar malament per al CD Dénia però que va acabar molt bé.

Amb aquesta victòria el conjunt deniera seguix com a líder del grup III Preferent amb 39 punts, tres més que tenen els seus més immediats perseguidors, Alcoià B i UE Tavernes.

Fitxa Tècnica

SD Sueca: Romero, Mari, Isidre Requena, Simó, Pallarés, Adrián, Sanjuan, Clausi, Joan Fos (Clari 81 '), Calçat (Pau 81') i Edu Osca.

CD Dénia: Maxi, Carlos Ribes(Céspedes 81 '), Álex Gayà, Gervasio, Nico (Panucci 55 '), Paco, Josep (Cardona 65'), Alberto, Ferran, Renzo i Borja (Pintxo 80 ')

Gols: 1-0 Calçat Mto 6. 1-1 Borja Mto. 50, 1-2 Pallares pp Mto. 55. 1-3 Panucci Mto. 79 i 1-4 Paco Mto 89.

Àrbitre: Ortega Herrera. Va amonestar amb groga als locals, Calçats i Joan Fos. Va expulsar a Simó per doble groga en el minut 61. Pels visitants van veure groga, Josep, Nico, Àlex Gayà, Paco i el tècnic Juan Carlos Signes.