El CD Dénia ho va fer pràctic a Rafelcofer on va golejar (0-4)

18 de novembre de 2018 - 07: 59

El CD Dénia ho va fer pràctic en el seu partit contra el Racing Rafelcofer, al qual va golejar per 0 a 4. Els deniers van eixir amb les idees molt clares, solucionar com més aviat el xoc i així ho van fer. Des del xiulet inicial els nois que dirigeix ​​Diego Miñana es van fer amb la pilota i es van anar a la recerca de l'àrea contrària.

Quan tot just es portaven 14 minuts de joc Javi va obrir el marcador amb una precisa rematada davant el qual res va poder fer el porter local. El gol va donar més empenta als visitants que van seguir sense deixar que el seu rival tinguera cap opció. Fruit d'aquest clar domini va arribar el segon gol en el minut 20, en una errada del porter local Tito, César el va batre.

Amb el 0 a 2 en el marcador l'equip local que dirigeix Jesús Moratal, Es va deixar anar els nervis i el respecte al seu rival. Va arribar amb claredat a l'àrea visitant però allà el porter deniera que en aquesta trobada va ser Chiri, va tornar a demostrar que els seus dos últims partits a la banqueta, és una mera anècdota que algú haurà d'explicar. Al descans es va arribar amb aquesta clara avantatge deniera.

Reacció local i gols visitants

El Racing Rafelcofer va eixir amb un altre aire a la segona meitat, va arribar amb claredat a l'àrea visitant. El primer a provar fortuna va ser Kike però el seu tir el va repel·lir amb encert Chiri. Després d'aquests minuts d'empenta local, va arribar el 0 a 3, de nou Javi després de rebre una bona assistència de Panucci. Aquest tant va matar als de Moratal però malgrat això, Roger va llançar un xut que es va estavellar a la fusta.

Amb un CD Dénia controlant el joc i un voler i no poder per part local, va arribar el 0 a 4, després de copejar Pomar la pilota amb la mà dins l'àrea. El col·legiat va assenyalar el punt de penal. Panucci va ser l'encarregat de llançar i marcar, seguint entre els millors artillers del grup.

En els deu últims minuts del xoc no va passar res destacable, es va arribar al final del xoc amb 0 a 4 per a l'equip de la Marina Alta. Un triomf que permet als denians seguir en llocs de promoció d'ascens, abans de rebre la propera jornada a la UD Portuaris.

Lesió de Keko

El pitjor del partit per als deniers va ser la lesió de Keko qui no acaba de recuperar-se i tornar a caure lesionat havent d'abandonar en el minut 75 el terreny de joc, entrant en la seua substitució del jove Campayo.

Fitxa Tècnica

R. Rafelcofer: Tito, Padilla, Tarrasó, Andreu, Pache, Tato, Iván (Pomer 66 '), Josep (Dorín 77'), Quique (Artur 77 '), Guillem (Roger 54') i Rubo.

CD Dénia: Chiri, Crespo, Mateu, Ferran, Keko (Campayo 75 '), Jordi (Santafé 55'), Adrián, Javi, César (Carlos Ribes 80 '), Panucci i Luis Domenech (Beibel 66').

gols: 0-1 Javi 14 ', 0-2 César 20', 0-3 Javi 65 'i 0-4 Panucci 85'

àrbitre: Casanova Vazques, que va amonestar amb targeta groga als locals; Tito, Andreu, Tato, Iván, Quique i va expulsar amb roja directa a Pomar en el minut 85. Pels visitants van ser amonestats, César i Beibel.