Dolorosa derrota del CFS Mar Dénia davant el seu rival directe Ye Faki (5-6)

29 de gener de 2019 - 08: 01

Els deniers van patir una dolorosa derrota en caure en el seu propi pavelló davant el líder, el Ye Faki, per 5 a 6. Va ser un partit en què els deniers van cometre més errors dels habituals, i això davant un rival de tanta qualitat els va penalitzar.

jugador del ye faki con el balon

Els homes que dirigeix ​​Òscar Garcia van eixir ben situats sobre la pista, però en dos errors seguits van veure com primer Llopis i després Pau van marcar a la porteria del porter local, César. Tot just s'havien jugat tres minuts de joc i els visitants manaven per 0 a 2. Els deniers van tindre algunes ocasions per haver marcat. Les bones intervencions del porter visitant i la falta de punteria van impedir que el Mar Dénia. No va ser fins al minut 10 quan Blai va aconseguir el primer gol local, una diana que va donar molta empenta a l'equip. Àlex Pla va aconseguir el gol de la igualada al minut 14 en transformar una pena màxima.

Poc va durar l'alegria ja que en la seua tercera arribada a l'àrea local, el Ye Faki va tornar a posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol de Jordi. Aquest tant va enfonsar l'ànim dels locals, que dos minuts més tard van veure com Pérez va anotar el quart per als visitants. Amb el 2 a 4 es va arribar al descans i amb la sensació que el Mar Dénia havia de fer un sobre esforç per remuntar el marcador.

blai con su marcador muy cerca

Va començar la segona meitat amb un nou gol visitant, en aquesta ocasió de Fernando. Els locals van seguir amb el seu major domini en el joc i Edu Romany, molt inspirat, va anotar en tot just un minut dos gols que deixaven el marcador en 4 a 5.

Va reaccionar el CFS Mar Dénia i va arribar el cinquè gol local, anotat de nou per Edu Romany.

Es va entrar en l'últim minut i el tècnic local va optar per posar porter-jugador. En un robatori de pilota per part visitant, es va enviar la pilota a la meta desguarnida local, i Juanjo, amb el seu pit, va baixar la pilota. El col·legiat va pensar que havia fet el control amb el braç, va assenyalar el penal i va expulsar per doble groga al jugador local. Quedaven cinc segons per al final del partit ja Jorge no et va tremolar el pols per batre el porter local, aconseguint el tant que li va donar la victòria al Ye Faki per 5 a 6.

Un líder que amb aquests tres punts augmenta el seu avantatge sobre el Irefrank Elx, al qual li treu 3 punts, i sobre el CFS Mar Dénia, que ara es queda a 5 punts de l'equip de Cocentaina.