Derrota clara del Garbí Dénia a la pista del Sporteng Salesians (34-22)

29 de novembre de 2013 - 00: 00

Poques opcions de victòria va tindre el conjunt del Garbí Dénia en la seua visita a la pista de l'Sporteng Saleasinos. Els deniers van caure per 34 a 22 en el partit corresponent a la novena jornada de lliga a la Primera Provincial d'handbol.

Mal començament de partit per part dels dos equips, ja que van trigar més de 8 minuts a inaugurar el marcador. A poc a poc, els locals van ser entonant-i amb un parcial de 4 a 1 van prendre el comandament del marcador. La diferència de 3 gols es va mantindre fins al meridià del primer temps. Els deniers tot i jugar en superioritat numèrica van cometre molts errors i l'Sporteng Salesians els va aprofitar. Es va arribar al descans amb un tempteig de 18 a 9.

La segona part va ser de total domini dels col·legials que van saber mantindre un bon to defensiu i van administrar molt bé els avantatges en el marcador. Al final del partit, 34 a 22 un triomf clar d'un equip que després d'aquesta jornada s'ha situat segon a la classificació.

Pel Garbií Dénia van jugar i van marcar: Jaume Donderis, Gaspar, Juli Jover (2), Luis Mesquida (2), Pedro Garcia (2), Pau Miralles (4), Jose Sánchez (1), Pablo Vinaròs (1), Jonathan Ribes (4), Carles Miralles (6) .

La notícia trista és la baixa de Felipe Garrido, un jugador vital en el conjunt deniera, que estarà fora de les pistes de joc, per temps indefinit, fins que es recuperi d'una lesió de genoll que arrossega des de principi de temporada. La bona notícia és la tornada de Borja Alemany que després d'un mes d'entrenament ja estarà a disposició de l'entrenador.

Els aficionats a l'handbol podran gaudir demà al Pavelló Municipal de Dénia del partit corresponent a la desena jornada de lliga de Primera Provincial que enfrontarà el Garbí Dénia davant del BM. Perforada. Una trobada que donarà començament a les 18 hores.