Handbol - Esports

Derrota ajustada de l'Garbí Dénia davant del Hanbol Sant Joan (24-29)

26 de novembre de 2019 - 14: 51

El pavelló Joan Fuster va ser l'escenari de la segona derrota consecutiva de l'Garbí Dénia en aquesta Lliga Autonòmica, a l'caure davant el Hanbol Sant Joan per 24 a 29.

Imatge: Banqueta de l'Garbí Dénia durant un partitBanqueta de l'Garbí Dénia durant un partit

El xoc va començar i es va mantindre bastant igualat amb un joc ràpid i àgil per part d'ambdues formacions. Les defenses van tindre seriosos problemes per aturar la joc ofensiu dels dos equips. Ni locals ni visitants van saber llegir els atacs rivals i el xoc es va convertir en un intercanvi de gols.

Andrés Landete durant el partit

En aquesta forma de jugar el ritme alt va passar factura en la segona meitat, ja que a la primera, amb les idees clares i les cames fresques, es va aguantar bé. Cap dels dos equips es va mostrar superior al seu rival i es va arribar a la mitja part amb desavantatge per als deniers dirigits per David Salanova, (13-14).

A la segona meitat, els locals van mantindre el seu ritme de joc fins a mitjans de la mateixa, on la manca de frescor es va començar a notar. Van arribar errors no forçats i pèrdues de pilota que els visitants no van perdonar. Els avantatges en el marcador es van anar obrint cada vegada més favorables a l'Handbol Sant Joan, que a falta de cinc minuts per al final guanyava per 22-27.

El llast de 5 gols a la recta final de l'xoc va ser molt pesat per a un Garbí Dénia a què se li va encendre la llum de reserva pel que fa a el poder físic es refereix. Un empat a dos en aquest temps va permetre als visitants acabar el partit amb 5 gols de renda, 24 a 29.

Amb aquesta derrota l'equip dianense baixa fins al quart lloc amb un bagatge de 2 victòries, 1 empat i 2 derrotes. El seu pròxim partit serà davant de l'Hispanitas Petrer, xoc que es disputarà al pavelló Gedeó i Isaias Guardiola.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.