Derrota ajustada de l'Garbí Dénia davant del Hanbol Sant Joan (24-29)

26 de novembre de 2019 - 14: 51

El pavelló Joan Fuster va ser l'escenari de la segona derrota consecutiva de l' garbi Dénia en aquesta Lliga Autonòmica, a l'caure davant el Hanbol Sant Joan per 24 a 29.

El xoc va començar i es va mantindre bastant igualat amb un joc ràpid i àgil per part d'ambdues formacions. Les defenses van tindre seriosos problemes per aturar la joc ofensiu dels dos equips. Ni locals ni visitants van saber llegir els atacs rivals i el xoc es va convertir en un intercanvi de gols.

En aquesta forma de jugar el ritme alt va passar factura en la segona meitat, ja que a la primera, amb les idees clares i les cames fresques, es va aguantar bé. Cap dels dos equips es va mostrar superior al seu rival i es va arribar a la mitja part amb desavantatge per als deniers dirigits per David Salanova, (13-14).

A la segona meitat, els locals van mantindre el seu ritme de joc fins a mitjans de la mateixa, on la manca de frescor es va començar a notar. Van arribar errors no forçats i pèrdues de pilota que els visitants no van perdonar. Els avantatges en el marcador es van anar obrint cada vegada més favorables a l'Handbol Sant Joan, que a falta de cinc minuts per al final guanyava per 22-27.

El llast de 5 gols a la recta final de l'xoc va ser molt pesat per a un Garbí Dénia a què se li va encendre la llum de reserva pel que fa a el poder físic es refereix. Un empat a dos en aquest temps va permetre als visitants acabar el partit amb 5 gols de renda, 24 a 29.

Amb aquesta derrota l'equip dianense baixa fins al quart lloc amb un bagatge de 2 victòries, 1 empat i 2 derrotes. El seu pròxim partit serà davant de l'Hispanitas Petrer, xoc que es disputarà al pavelló Gedeó i Isaias Guardiola.