El Dénia Futsal va merèixer alguna cosa més que un empat davant el Club Natació Sabadell (6-6)

03 de desembre de 2017 - 00: 30

El Dénia Futsal merèixer alguna cosa més que un empat davant el Club Natació Sabadell, en un partit que va acabar en taules (6-6).

En un ambient fred a la grada del pavelló municipal de Dénia es va jugar un xoc que es presumia complicat per als homes que dirigeix Juanma Bermejillo com així va ser. Els deniers van ser conscients del que es jugaven, és per això, que van eixir amb màxima concentració a la pista. Extrema vigilància per al jugador estrella de l'equip rival, Dani Salgado.

els deniers celebrant un gol

En els primers minuts els locals van superar al seu adversari en posar més intensitat encara que una vegada més la falta de precisió en la rematada els va impedir marcar. Va ser en el minut 5 quan Curro va culminar una bona jugada personal llançant un fort xut que va sorprendre el porter visitant. Poc va durar l'alegria local ja que un minut més tard, Dani Salgado en una jugada de pissarra va aconseguir l'empat a un.

Aquest gol va fer mal als jugadors locals, que van veure com un minut més tard, Dani Salgado va estavellar la seua rematada a la fusta de la porteria defensada per César. Al minut 9, Dani Salgado no va perdonar i va aconseguir batre César, el que va suposar el 1 a 2. Els locals van reaccionar bé i Pau Tarín va tindre l'empat a les píes però la seua rematada se'n va anar alt.

Els minuts van anar passant i l'equip de Bermejillo va seguir manant en el joc. Al minut 17, Àlex Pla va llançar un doble penal, la seua rematada es va estavellar a la creueta de la porteria visitant. Quan millor estava sent el joc dels locals, el porter català va sorprendre a tots amb un avanç a camp contrari, va llançar un tir davant el qual res va poder fer el porter local César.

El partit amb el 1 a 3 es va complicar molt per als groguets encara que van seguir dominant el joc. En l'últim minut de la primera meitat, Edu Romany, va rematar i un defensor va treure la pilota en la mateixa línia de gol. Es va arribar al descans amb un marcador advers per al Dénia Futsal, 1 a 3.

Gran joc dels deniers

A la represa l'esperança per als locals va arribar en el primer minut quan Toni Tent va aconseguir el 2 a 3. Semblava que els deniers entraven de nou en el partit. Però va arribar un gerro d'aigua freda quan Xato va aconseguir el 2 a 4. La resposta local va ser immediata amb un nou gol d'Edu Romany.

edu romany autor de dos goles

Amb el 3 a 4 en el marcador els jugadors de Bermejillo van creure en la victòria i es van anar a per ella. Al minut 9, Edu Romany va posar l'empat a quatre davant el deliri de l'afició. Però en una errada en la eixida de la pilota, Borrego no va perdonar i va tornar a posar per davant a l'escaire de Diego Blanco.

L'equip català opta per tancar-més en defensa en veure per sobre en el marcador. Al minut 14, Àlex Pla llança una falta directa que sorprèn el meta visitants, aconseguint l'5 a 5.

La intensitat dels locals és total, ho donen tot sobre la pista i dominen al Club Natació Sabadell, equip que va patir una baixada física. A falta de dos minuts Pablo Tarín va aconseguir posar per davant el Dénia Futsal en marcar el 6 a 5. Però l'alegria va durar poc ja que Curro va veure la segona targeta groga i per tant va ser expulsat. Estar en inferioritat numèrica davant un rival que va jugar molt bé la seua superioritat i Borrego va aconseguir el definitiu gol que va deixar el marcador final en 6 a 6.

El públic va acomiadar a tots dos equips amb una sonora ovació ja que van oferir un bon espectacle, tot i que els jugadors locals van lamentar no haver pogut sumar els tres punts quan havien fet mèrits per haver-los sumats.