El Dénia Futsal va quallar un gran partit a Santa Coloma de Gramenet (4-4)

10 de desembre de 2017 - 09: 36

Un cop més la plantilla del Dénia Futsal ha demostrat que quan més complicades té les coses, és capaç de treure el millor de cadascun dels seus jugadors. Els deniers van estar a punt de donar la gran campanada i vèncer al Catgas Energia "B", al pavelló municipal de Santa Coloma de Gramenet. Al final del temps reglamentari es va arribar amb empat a quatre.

L'expedició deniera va afrontar aquest xoc davant el tercer classificat del grup amb molta tranquil·litat. Era un d'aquells trobades on no es té res a perdre, la lògica et indica que els catalans deuen guanyar, i molt a guanyar, un triomf significava pujar llocs en la classificació.

roja amb els seus jugadors

D'inici l'equip que dirigeix Juanma Bermejillo va eixir molt concentrat a la pista evitant que els locals pogueren imprimir un alt ritme de joc. Els deniers es van fer amb la possessió de la pilota obligant al seu rival a un important desgast físic. Fruit del major domini va arribar el gol d'Álex Pla, al minut 8 de joc.

La reacció local no es va fer esperar i un minut més tard els locals van aconseguir el gol de la igualada a un. Un gol que no va fer efecte en la moral dels jugadors de l'equip de la Marina Alta que van seguir amb la mateixa intensitat i bon joc. Els minuts van anar passant amb algunes arribades de perill sobre les dues porteries. Els locals van estar més encertats anotant dos gols més. Amb el 3 a 1 la situació era complicada, però un gol d'Álex Pla de doble penal poc abans del descans deixava opcions al Dénia Futsal. El marcador al descans era de 3 a 2.

Intensa segona meitat

Al vestidor els jugadors van parlar i tots van coincidir que fent les coses bé es podia guanyar el partit. Amb aquesta mentalitat van saltar a la pista i van aconseguir aguantar l'empenta inicial dels locals.

calentamiento antes del choque del catgas energia

Al minut 17, el Catgas Energia va tornar a augmentar el seu avantatge en marcar el 4 a 2. Un gol que va servir per esperonar els deniers que van tornar a tindre el control del joc. Àlex Pla, va tornar a donar esperances al seu equip en marcar el 4 a 3, al minut 37.

La intensitat en la part final del partit va ser màxima, amb els homes de Bermejillo convençuts de remuntar el xoc. Amb els dos equips amb les cinc faltes qualsevol cosa podia passar. Es va entrar en l'últim minut amb avantatge local, però Blai va marcar l'empat a quatre. És més l'última oportunitat per guanyar la va tindre el Dénia Fútsal, però en aquesta ocasió, el doble penal no va entrar en el marc local. Al final del xoc es va arribar amb empat a quatre en el marcador.