Debut desigual per als juvenils del CD. Dénia

17 de setembre de 2013 - 00: 00

Va començar la lliga en les categories juvenils del futbol regional, de manera desigual per als representants del CD. Dénia.

Els primers a trencar el foc van ser els juvenils de l'equip B del Dénia que van aconseguir un triomf senzill davant la UD. Ondarenc en un xoc pertanyent a la Segona Regional Juvenil.

El partit es va jugar al Diego Mena que registre una bona entrada. De eixida el conjunt de l'ondarenc sorprendre els nois de Nando Boluda i van aconseguir avançar-se al marcador. La reacció deniera no es va fer esperar aconseguint la igualtat abans del descans.

A la segona meitat, el Dénia va jugar en inferioritat numèrica però tot i així doblego amb dos gols més a l'equip d'Ondara. Al final del xoc es va arribar amb 3 a 1.

Per la seua banda, el juvenil A suc després davant l'Ontinyent caient per 1 a 2. El conjunt deniera que entrena Paco Molina es va avançar al marcador amb un gol d'Edu. L'Ontinyent poc a poc va anar menjant terreny als locals i en la segona part li va donar la volta al marcador aconseguint dos gols. Al final del xoc 1 a 2, amb mal estrena del juvenil A a casa.