El CFS Dianense va vèncer al líder SCD San ​​Blas per 4 a 2

16 de gener de 2018 - 01: 00

El conjunt del CFS Dianense va derrotar al SCD Sant Blai, lide de la competició per 4 a 2, en el xoc disputat al pavelló municipal de Dénia. Un triomf que permet als nois que dirigeix Luismi Bonet escurçar les diferències amb els alacantins i situar-se en la quarta plaça a la classificació.

El partit va començar amb l'equip visitant molt centrat i amb les idees clares. Els deniers van tindre dubtes però tal com van anar apareixent les rotacions, els locals es van anar apoderant de la trobada. Al minut 20, Borja va avançar els de Bonet després d'una bona jugada de Jordi. Poc després Borja tornava a aconseguir un tant, però va ser anul·lat per joc perillós. Al descans es va arribar amb el 1 a 0 al marcador.

A la segona part, els locals van eixir a la recerca del segon gol. Aquest arribo obra de Carles, que va entrar amb l'ajuda de la defensa rival. Amb 2-0 els locals van baixar el pistó i els de Sant Blai van aprofitar per ficar-se al partit i empatar 2-2.

La clau del partit va ser l'expulsió d'un jugador rival, que va fer que els deniers aconseguissin el tercer, obra de Carlos. Al final, Jordi de potent xut va aconseguir el definitiu 4-2, entre l'alegria de l'afició local.

Aquest diumenge el CFS Dianense es desplaçarà a Novelda per enfrontar-se al Racing Novelda, segon classificat, per la qual cosa intentarà sumar un nou triomf que li deixi molt a prop del cap.