El CD Dénia es va emportar el derbi comarcal davant el Pego CF (1-2)

02 2017 abril - 22: 55

El derbi comarcal a aquesta jornada de Preferent el van disputar el Pego CF i el CD Dénia, Al camp "Cervantes" de Pego, que va registrar una bona entrada. Els visitants es van endur la victòria en superar a l'equip local per 1 a 2.

El partit va començar amb moltes precaucions d'uns i altres. En el conjunt local va cridar l'atenció la posició revespradada de Frede, que va jugar de central. Un fet que va deixar els rojos sense força a la zona central. A poc a poc va ser el CD Dénia qui es va fer amb el comandament del partit.

A la primera arribada dels groguets a l'àrea local, va arribar el primer gol de la vesprada. Una pilota morta a l'àrea xicoteta va ser rematat per Espinosa allotjant l'esfèric a la porteria defensada per Juanvi. Aquest gol va donar molta tranquil·litat als homes que dirigeix Juan Carlos Signes. El Pego prou feines va inquietar la porteria defensada per Tonet i els deniers es van mostrar molt còmodes sobre el rectangle de joc.

A la mitja hora de joc, de nou, Espinosa va realitzar una bona rematada que va obligar el porter local a estirar-se per enviar la pilota a córner. Tres minuts més tard, l'ocasió va ser per Panucci, que va llançar un cop franc des de la corona de l'àrea i l'esfèric es va estavellar al travesser de la porteria Pegolina. Va ser l'última ocasió de la primera meitat.

El Pego CF va millorar en la segona meitat

A la represa va ser el CD Dénia qui al cap de cinc minuts va augmentar el seu avantatge, després d'una gran jugada personal de Panucci que va batre a Juanvi. Després d'aquest gol, Jesús Moratal, Va optar per introduir canvis. Però va ser la posició de Frede en la línia medul·lar la que va canviar la decoració del xoc. El capità roigenc va donar molta consistència al seu equip ia partir d'aquest moment el Pego CF va manar en el partit.

El CD Dénia va optar per cedir-li terreny al seu rival i esperar per eixir al contraatac. Panucci, el millor del partit, va tindre dues clares ocasions però Juanvi va resoldre bé davant el davanter deniera.

Al minut 60, Rubén va executar un servei de córner que va rematar Cristian Rico de cap batent el porter denier, Tonet. Aquest gol va fer creure als rojos i els de Juan Carlos Signes van haver de contindre amb molt d'ordre.

A l'equip local li van faltar idees per posar en dificultats un rival que a la recta final del xoc es va limitar a defensar amb ordre els tímids atacs dels rojos. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el 1 a 2, que seguix deixant al CD Dénia amb opcions de promoció i al Pego en llocs de descens.

Fitxa Tècnica

Pego CF: Juanvi, Pomar (Borja Sala 81`), Robles, Frede, Rubén, Borja (Oller 67 '), Esteban, Iván Rubio, Armando (Pepe 67'), Adrián i Cristian Rico.

CD Dénia: Tonet, Borja (Cap 83 '), Álex Gayà, Cal, Paco, Carlos Ribes, Josep (Toni 66'), castell, Ferran, Espinosa (Renç 62') i Panucci.

gols: 0-1 Espinosa 7 ', 0-2 Panucci 50' i 1-2 Cristian Rico 60 '

àrbitre: Crespo Calero, va amonestar als locals, Armando, Frede i Borja i als visitants, Tonet, Ferran i Àlex Gayà.