Esports - Futbol Sala

Acte Dénia Motor FS., Va tornar al camí del triomf en guanyar l'Elx FS (4-2)

29 de gener de 2014 - 00: 00

El conjunt de l'Acte Dénia Motors FS., Va tornar a la sendera de el triomf a l'guanyar a l'Elx FS, per 4 a 2. Aquesta trobada es va disputar al pavelló municipal de Dénia que va registrar un bon ambient, amb un públic que des de l'inici es bolcar donant suport al seu equip.
.

El partit no va poder començar millor per als deniers, ja que als 14 segons l'àrbitre va assenyalar una falta indirecta per cessió per a ells. Una jugada d'estratègia que va servir perquè Robert marqués en primer gol del partit.

A partir d'aquest moment, el domini i les millors ocasions van ser per a l'equip que dirigeix ​​Nata Grimalt. La manca d'encert i en algunes ocasions la falta d'idees van propiciar minuts anodins quant a joc. Al descans es va arribar amb 1 a 0.

La segona meitat va començar amb un Acte Dénia Motors FS., Més ficat en el partit. Als cinc minuts Àlex Pla va posar el 2 a 0 al marcador. Un gol que va donar tranquil·litat als deniers que dominava a plaer el partit. Robert pusó el 3 a 0 en culminar una gran jugada personal.

A falta de 3 minuts per al final, Àlex Pla va anotar el quart deixant sentenciat el partit. Amb un avantatge tan clara, els deniers van alçar el píe i els elxans ho van aprofitar per maquillar el marcador, anotant dos gols en l'últim minut.

Per l'Acte Dénia Motors FS., Van jugar i van anotar: Bofi, Andoni, Jaén, Robert (2), Álex Pla (2), Curro, David, Eze, Dani, Blai i Josean.

Dissabte l'Acte Dénia Motors FS., Es desplaça a Cocentaina per visitar a l'Ye Faky FS

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.