Acte Dénia Motor FS., Va tornar al camí del triomf en guanyar l'Elx FS (4-2)

29 de gener de 2014 - 00: 00

El conjunt del Acte Dénia Motors FS., Va tornar al camí del triomf en guanyar l'Elx FS, per 4 a 2. Aquesta trobada es va disputar al pavelló municipal de Dénia que va registrar un bon ambient, amb un públic que des de l'inici es va bolcar donant suport al seu equip.
.

El partit no va poder començar millor per als deniers, ja que als 14 segons l'àrbitre va assenyalar una falta indirecta per cessió per a ells. Una jugada d'estratègia que va servir perquè Robert marqués en primer gol del partit.

A partir d'aquest moment, el domini i les millors ocasions van ser per a l'equip que dirigeix ​​Nata Grimalt. La manca d'encert i en algunes ocasions la falta d'idees van propiciar minuts anodins quant a joc. Al descans es va arribar amb 1 a 0.

La segona meitat va començar amb un Acte Dénia Motors FS., Més ficat en el partit. Als cinc minuts Àlex Pla va posar el 2 a 0 al marcador. Un gol que va donar tranquil·litat als deniers que dominava a plaer el partit. Robert pusó el 3 a 0 en culminar una gran jugada personal.

A falta de 3 minuts per al final, Àlex Pla va anotar el quart deixant sentenciat el partit. Amb un avantatge tan clara, els deniers van alçar el píe i els elxans ho van aprofitar per maquillar el marcador, anotant dos gols en l'últim minut.

Per l'Acte Dénia Motors FS., Van jugar i van anotar: Bofi, Andoni, Jaén, Robert (2), Álex Pla (2), Curro, David, Eze, Dani, Blai i Josean.

Dissabte el Acte Dénia Motors FS., Es desplaça a Cocentaina per visitar el Ye Faky FS