Álex Monllor va ser el millor del Gin Running Tonic Club a La Font d'En Carrós

21 de febrer de 2014 - 00: 00

Una representació de set atletes pertanyents al Gin Running Tonic Club van estar participant en la 11ª Volta a Peu a la Font d'En Carrós, Trofeu Sant Valentí. El millor d'aquest conjunt deniera va ser Àlex Monllor que va entrar en el lloc 195 de la general amb un registre de 42 minuts i 21 segons.

La cursa va tindre una longitud de 9.400 metres que els membres d'aquest acabat de crear grup d'atletes populars es van prendre amb tranquil·litat en l'inici de la mateixa.

Amb el pas dels quilòmetres cada un d'ells va saber adequar-se al ritme que més li va convenir per arribar sense cap tipus de problemes a la línia de meta.

A més d'Álex Monllor també van estar; Joan Sapena, Javier Aguilar, Gonzalo Dura, Pablo Vera i la fèmina Laura Romany.