Atletisme - Esports

Aida Pérez, atleta de el club Dénia Corre, campiona de la Saldes Xtrail

30 de setembre de 2021 - 10: 45

Els representants de club Dénia Corre tanquen setembre amb molt bons resultats. El dissabte 11 de setembre Aida Pérez va guanyar la Saldes Xtrail, la prova de 26 quilòmetres celebrada a Saldes, Barcelona. Pérez va aconseguir acabar el recorregut per muntanya en un temps de 3:10:02.

Imatge: Aida Pérez, guanyadora de la Saldes XtrailAida Pérez, guanyadora de la Saldes Xtrail

D'altra banda, el dissabte 25 de setembre, Youssef Ahatach també es va alçar amb la victòria de la Volta a Peu de 5 quilòmetres celebrada a Sueca. Puc completar el recorregut amb un temps de 0:17:49. A més, també va participar Martí Sifre en la prova de 10 quilòmetres aconseguint un temps de 0:42:54.

Martí Sifre en la prova de 10 quilòmetres de la Volta a Peu de Sueca

Marc Mut, per la seua banda, es va col·locar en tercera posició de l'autonòmic en la categoria juvenil a la prova de carrera vertical. La trobada va tindre lloc a Novelda, on el jove va córrer els 4,9 quilòmetres en un temps de 0:39:15.

Finalment, en la Volta a Peu de Quatretonda, València, l'atleta José Manuel Díaz va completar els 7.4 quilòmetres en un temps de 0:30:11.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.