Aida Pérez, atleta de el club Dénia Corre, campiona de la Saldes Xtrail

30 de setembre de 2021 - 10: 45

Els representants de club Dénia Corre tanquen setembre amb molt bons resultats. El dissabte 11 de setembre Aida Pérez va guanyar la Saldes Xtrail, la prova de 26 quilòmetres celebrada a Saldes, Barcelona. Pérez va aconseguir acabar el recorregut per muntanya en un temps de 3:10:02.

D'altra banda, el dissabte 25 de setembre, Youssef Ahatach també es va alçar amb la victòria de la Volta a Peu de 5 quilòmetres celebrada a Sueca. Puc completar el recorregut amb un temps de 0:17:49. A més, també va participar Martí Sifre en la prova de 10 quilòmetres aconseguint un temps de 0:42:54.

Marc Mut, per la seua banda, es va col·locar en tercera posició de l'autonòmic en la categoria juvenil a la prova de carrera vertical. La trobada va tindre lloc a Novelda, on el jove va córrer els 4,9 quilòmetres en un temps de 0:39:15.

Finalment, en la Volta a Peu de Quatretonda, València, l'atleta José Manuel Díaz va completar els 7.4 quilòmetres en un temps de 0:30:11.