L'Acte Dénia Motors va acomiadar l'any amb una gran victòria davant el Torrevella FS. (5-3)

27 de desembre de 2013 - 00: 00

El Acte Dénia Motors acomiadar l'any en gran, amb un victòria sobre el Torrevella FS a que va guanyar per 5 a 3.
El partit va començar malament per als deniers ja que va ser l'equip visitant qui es va avançar al marcador als 4 minuts. Un gol que deixo gelat al públic congregat al pavelló deniera.

Aviat va arribar la reacció dels nois de Nata Grimalt. Un cop més l'espectacular Curro va posar la seua signatura marcant dos gols en tot just dos minuts. Uns gols que van donar molt ànim als locals que van anotar per mediació de Dani el tercer gol. Els equips es van anar a vestidors amb un 3 a 1 per als deniers.

La segona meitat, la va començar dominant el Acte Dénia i per mediació de Jaén va pujar el quart gol al marcador. Lluny de relaxar-se, els jugadors grocs van buscar la sentència i va arribar amb el cinquè gol, obra de Dani.

Amb el 5 a 1 al marcador, els deniers van alçar el peu de l'accelerador i es van relaxar. Això ho va aprofitar bé el seu rival per retallar les diferències, deixant el definitiu 5 a 3 al final del temps reglamentari.

Curro va tornar a posar la màgia amb dos gols

Per l'Acte Motor Dénia Van jugar: Bofi, César, Eze, Jaén (1), Curro (2), Dani (2), Álex Pla, Rubén, Blai, Josean i David.