Victòria de les noies del Dénia davant un rival directe Cap Mar Alacant (75-55)

22 de novembre de 2012 - 00: 00

Victòria vital per a les noies del Housesholidays Dénia, davant d'un rival directe com és el conjunt del Cap Mar Alacant, al qual van vèncer per 20 punts d'avantatge, 75-55.
Aquests dos equips són ferms candidats a una de les exclusives places de la Final a 4 de la categoria.

El partit va començar amb nervis en els dos equips, imposant-les defenses sobre els atacs. Ja des del minut 1 les noies de Dénia van agafar el comandament del partit, tenint al seu favor les curtes diferències que van existir en el marcador que mai van superar els 5 punts d'avantatge amb què es va arribar al descans.

La forta pressió defensiva i la intensitat en atac per part de les locals van fer que el desgast físic de les noies del Cap Mar es notés a la segona part, on per fi es va poder imposar la millor qualitat tècnica de les denieres.

L'avantatge al marcador va ser ampliant-poc a poc, gràcies a la bona tasca ofensiu del Housesholidays Dénia, fins a un marcador final de 75 a 55.

Va ser un partit dur, i una prova de foc per a les noies de Dénia, però amb un resultat molt favorable, que anima que aquest fantàstic grup de jugadores seguiscan treballant per aconseguir grans coses importants aquesta temporada.
rsz cadete femenino 97
Pel Housesholidays DBC-EMB Dénia 97 van jugar: Andrea, Maria, Carolina, Alba, Claudia, Ainoa, Amanda, Jessica, Anna Paula, Ángela, Oriana i Victòria.