Victòria de les noies del Dénia davant un rival directe Cap Mar Alacant (75-55)

22 de novembre de 2012 - 00: 00

Victòria vital per a les noies del Housesholidays Dénia, davant d'un rival directe com és el conjunt del Cap Mar Alacant, al qual van vèncer per 20 punts d'avantatge, 75-55.
Aquests dos equips són ferms candidats a una de les exclusives places de la Final a 4 de la categoria.

El partit va començar amb nervis en els dos equips, imposant-les defenses sobre els atacs. Ja des del minut 1 les noies de Dénia van agafar el comandament del partit, tenint al seu favor les curtes diferències que van existir en el marcador que mai van superar els 5 punts d'avantatge amb què es va arribar al descans.

La forta pressió defensiva i la intensitat en atac per part de les locals van fer que el desgast físic de les noies del Cap Mar es notés a la segona part, on per fi es va poder imposar la millor qualitat tècnica de les denieres.

L'avantatge al marcador va ser ampliant-poc a poc, gràcies a la bona tasca ofensiu del Housesholidays Dénia, fins a un marcador final de 75 a 55.

Va ser un partit dur, i una prova de foc per a les noies de Dénia, però amb un resultat molt favorable, que anima que aquest fantàstic grup de jugadores seguiscan treballant per aconseguir grans coses importants aquesta temporada.

Pel Housesholidays DBC-EMB Dénia 97 van jugar: Andrea, Maria, Carolina, Alba, Claudia, Ainoa, Amanda, Jessica, Anna Paula, Ángela, Oriana i Victòria.