Javier Almela de la UC Montgó-ULB acaba quart de la general absoluta de la 'Mitic Bike'

26 2017 abril - 00: 00

Bona actuació del ciclista, Javier Almela, de l'equip UC Montgó-ULB a la "Mitic Bike". Almela va estar entre els més destacats en les dues primeres etapes va acabar en la cinquena plaça i rendondeó la seua actuació amb una segona plaça l'últim dia.

Aquesta prova que va començar amb el primer tram entre València i Alcublas va constar d'un traçat de 69 quilòmetres. Almela va ser cinquè absolut amb un temps de 3: 31.10. En la segona etapa que es va desenvolupar entre les Alcubles-Javalambre-Manzanera de 98 km., El representant del club denier va entrar en meta va repetir posició amb un registre de 8: 15.51.

Aquesta "Mitic Bike" va finalitzar amb l'etapa Manzanera-Alboraia, de 118 km., Que va incloure, de nou, l'ascensió a la Base de Toro com en l'etapa anterior. En aquesta etapa, Javier Almela va acabar en la segona plaça, únicament superat per Dani Milian, corredor de categoria Elite. Entre les tres etapes els participants van realitzar un total de 300 quilòmetres per uns bells paratges de muntanya.

Javi Almela va finalitzar ocupant el quart lloc de la general amb un temps total de 15: 48.20, sent tercer en la classificació de la seua categoria Màster 30. Per davant del corredor de la UC Montgó-ULB, van estar, Adrián Escrig i Valero Puchades.