El Paidos Dénia va arrancar amb bon píe en cadets i infantils

18 d'octubre de 2016 - 01: 00

Els equips del Paidos Dénia en categoria cadet i infantil van començar amb bon peu el seu camí de lliga.

Dos jugadors del Paidos Dénia cadet

En cadet va vèncer l'Alfàs del Pi FS per 6 a 1 en un partit que va tindre un començament molt igualat. Els col·legials van anar trobant el seu ritme de joc i al minut 15, Xavi Seguí, va aconseguir obrir la llauna anotant el primer gol. Aquest gol va permetre als col·legials jugar més calmats. El segon gol d'Isaac va arribar al minut 21 i va permetre a l'equip denier marxar al descans amb un resultat clar.

A la represa el conjunt visitant va pujar la seua línia de pressió i va aconseguir marcar en una jugada desgraciada del porter local. A la següent jugada va arribar el tercer gol del Paidos Dénia, obra de Piñar. Sense temps per reaccionar va arribar la quarta obra de Xavi Seguí. A la recta final del partit van arribar dos gols més anotats per Iker i Isaac.

Una victòria que deu servir perquè els xavals arribin pletòrics de moral al seu proper partit que serà a la pista del Castalla FS.

Victòria en infantils davant de l'FB Dénia (1-2)

El derbi denier de la categoria va caure del costat del Paidos Dénia que va vèncer a l'FB Dénia per 1 a 2.

Des de l'inici van ser els col·legials els que van agafar les regnes del joc, van crear diverses ocasions de gol, però la falta d'encert en les rematades de Jordi, Pau i Juan van impedir que el marcador es mogués. Els rojos es van bolcar sobre la porteria rival mentre que els jugadors de l'FB Dénia es van defensar amb dents i ungles. Era el minut 14 quan en un xut llunyà Álex Martínez, va sorprendre el porter col·legial avançant l'FB Dénia.

A la segona meitat els col·legials van asserenar el seu joc i van moure la pilota amb molt bon criteri. Als set minuts, Pau Bertomeu va encertar a batre la porteria contrària col·locant l'empat a un al marcador. L'ambició del Paidos Dénia va fer que els seus jugadors continuessin pressionant molt amunt la eixida de la pilota del rival. Es va haver d'esperar fins al minut 48 perquè Jordi Seguí aconseguís el gol que significaria el triomf del seu equip.