Aina Fornés campiona autonòmica promeses en 60 metres tanques

12 de febrer de 2016 - 00: 00

l'atleta Aina Fornés es va proclamar campiona autonòmica promeses en la carrera dels 60 metres tanques amb una marca de 9.14., el que prova el bon estat de forma en què es troba.

La cita amb l'autonòmic promeses d'atletisme en pista coberta va tindre lloc al Velòdrom "Lluís Puig"De València. El Club Atletisme Baleària Dianium va desplaçar a un bon nombre d'atletes, alguns van prendre part en aquest campionat i altres ho van fer fora de concurs.

Aina Fornés lluint la seua medalla de campiona autonòmica promeses

Aina Fornés, a més de mostrar la seua hegemonia en la prova de tanques també va tindre una destacada actuació en la prova dels 400 metres llisos on va ser subcampiona amb una marca de 58.82.

José Guillermo Ordines va ser cinquè en el concurs de llançament de pes amb una millor llançament de 11.13 metres. Carlos Vius que va participar en el concurs de salt d'alçada va acabar al lloc desè. Mentre que en el concurs de salt de longitud va saltar 4.77 metres que li va valer per ocupar la desena posició.

Els atletes deniers que van actuar fora de concurs van ser, Miguel Ángel Pizarro que va millorar les seues marques en els 400 metres i en els 200 metres. David de Sants i Hamza Charkaoui en la carrera d'400. Daniel Cano i Salah Eddine Charkaoui que van participar en els 800. Emma Fornés en els 400 i Anna Torres a la prova dels 800 metres.