Verger, Dinamo Comexa i Calp Vtnos classificats per a la fase final de la Copa

23 de febrer de 2015 - 13: 07

El torneig de copa de futbol veterans va disputar tres partits corresponents a la fase prèvia on els conjunts de l'Il Fratelli, Dinamo Comexa i Calp Vtnos, van aconseguir seguir endavant en la competició en vèncer en aquestes trobades.

Equip del Verger

SolcasaDénia 2- Verger 4

El Verger va complir amb els pronòstics i eliminar el equip dianense de SolcasaDenia del torneig del Ko., A la ronda prèvia. Van ser els amfitrions que van començar bé el partit, desplegant un bon joc i avançant-se al marcadora els 15 minuts de joc. A partir d'allí, el Verger va prendre el comandament del joc i empato quan tot just havien transcorregut cinc minuts, en una jugada de contraatac.

Deu minuts més tard, es van avançar els visitants, igualment mitjançant un gol obtingut en un contraatac. A falta d'un minut per al descans, l'equip del Verger va marcar el tercer després d'un llançament de córner. Es va arribar al descans amb el 1 a 3.

A la segona part, el SolcasaDénia va posar obstinació per intentar reduir el marcador, però van ser els seus rivals els que després d'una bona jugada van anotar el quart gol. L'últim gol del partit el van marcar els deniers, però no van tindre empenta suficient per complicar-li la vida a l'Verger. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de 2-4 que classifica l'Verger per a la primera ronda, en què s'enfrontarà al conjunt de CD Eurolatinos.

Internacional FC 0- Dinamo Comexa 2

Va ser una trobada que als 15 minuts a la primera part es va posar de cara per als visitants que en una jugada d'estrategía van aconseguir avançar-se al marcador. A partir d'aquest moment van ser els jugadors delInternacional FC, els que van portar les regnes del joc, a la recerca de la igualada. La manca de profunditat en el seu joc va impedir que van arribar amb perill sobre la porteria rival.

A la segona part van tindre ocasions van donar més fluïdesa a la circulació de la pilota i van disposar de clares ocasions per empatar. El bon fer del porter del Dinamo i la poca fortuna de cara a la porteria van fer que en lloc de trobar-se amb l'empat foren els visitants els que aconseguissin el segon gol, en l'últim minut del partit, aconseguint la seua classificació per a la fase final de la Copa.

Calp Vtnos 2- CD. Xàbia Vents. 1

La trobada entre el CF Calp Veterans i el CD Xàbia Veterans va començar amb els calpins, classificats en la part alta de la lliga, com a clars favorits, ja que els xabiencs ocupen el penúltim lloc en la classificació de lliga. Sobre la gespa dels calpins van haver de enfundar la granota de feina per finalment doblegar als xabiencs a la segona part de la pròrroga.

A la primera part, els visitants es van avançar al marcador aprofitant un penal. A partir d'aquí, van ser els calpins van prémer l'accelerador, sent clars dominadors del joc en tindre més possessió de pilota. Van tindre moltes ocasions per empatar, fins i tot un penal que fallaro, i en temps de descompte van aconseguir el gol de la igualada i que els va portar a la pròrroga.

En el temps extra el conjunt xabienc es va defensar amb ungles i dents davant un Calp bolcat sobre la seua àrea. Ja en la segona part de la pròrroga va arribar el gol de l'Calp que els permet accedir a la fase final de la Copa.