Esports - Futbol

El Dénia va regalar la victòria al Gandia (3-2)

04 de novembre de 2012 - 23: 05

El Dénia va regalar la victòria al Gandia (3-2), en un xoc disputat al Guillermo Olagüe de Gandia amb molt poca assistència d'espectadors.

La primera meitat dels deniers va ser nefasta. Ja en el minut 7 l'equip local es va avançar al marcador amb un gol de Canet, en un error de la defensa i del porter Nico. No hi va haver entesa entre ells i el davanter blanc i blau va avançar als de Vicente Medina.

Els de la Safor, van cedir la pilota a Dénia, que no va saber el que fer amb ell. El sistema defensiu del tècnic Paco Conca, deixo massa aïllat a Roberto, el punta que amb prou feines va entrar en joc.

Al tall del descans va arribar el segon gol del Gandia. De nou un error de la defensa deniera, en una pilota sense perill que no van encertar a aclarir. La pilota li va arribar a Carrillo qui va llançar un xut davant el qual Nico poc va poder fer.

El Dénia va concedir dos gols a un Gandia que no va fer mèrit per anar-se'n al descans amb 2 a 0.

A la represa, l'entrenador deniera se la va jugar, va arriscar i va tornar al clàssic 4-4-2. Un sistema que li va molt millor al seu equip. El Gandia es va limitar a defensar el seu avantatge davant un Dénia que es va mostrar molt més ofensiu.

Al minut 57, Roberto va caçar una pilota perduda dins de l'àrea d'Iván Vidal, per escurçar les diferències al marcador. El Dénia es va fer amo del partit i va seguir creient en la remuntada.
Al minut 74, Cristián va aconseguir el gol de l'empat després d'una bona paret amb Roberto. Semblava que els deniers podien portar-se alguna cosa positiva.

Al minut 77 va arribar el tercer regal de la vesprada de la saga deniera, Oscar ho va aprofitar per fer una bona jugada i batre Nico, col·locant el 3 a 2 que seria definitiu.

Amb aquesta derrota el Dénia entra en llocs de descens. I és l'entrenador Paco Conca, es va equivocar en el seu plantejament inicial. Això unit als grans errors defensius fan que siga complicat treure punts en qualsevol camp.

CF. Gandia; Iván Vidal, Edgar, Palau (francès) 45`, Juarez, Pomar, Isidro, Oscar (Gonzalo) 80`, Carrillo, Canet, Jordi i Ismael (Raimon) 75`.

CD. Dénia: Nico, Escobar (Joel) 45`, Alex, Baxauli, Garrido, Víctor, Ribes, Dani García, Nico II (Cristián) 45`, Ferran (Gervasio) 70`y Roberto.

àrbitre; Va banyar Soler va mostrar cartolines grogues als locals; Palau, Carrillo i Canet i als visitants; Garrido i Roberto.

GOLS: 1-0 Mto. 7 Canet, 2-0 Mto. 42 Carrillo. 2-1 Mto. 57 Roberto. 2-2- Mto. 74 Cristián, 3-2 Mto. 77 Oscar.

Roberto el golejador deniera va tornar a marcar.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.