Esports - Futbol Sala

El Dénia Futsal juvenil es va mostrar imparable davant el Teulada (7-4)

08 de novembre de 2012 - 00: 00

L'equip juvenil de l'Dénia Futsal, seguix a la part més alta de la classificació a Primera Provincial grup nord d'Alacant a l'vèncer a la tercera jornada de lliga a l'Teulada FS per 7-4.

El conjunt dianense va tindre un començament de partit imparable i va aconseguir posar-se 3-0 en pocs minuts de joc. Els de Jaume Bru van gaudir de moltes ocasions de deixar el partit sentenciat però els visitants van aprofitar una badada defensiva dels locals per establir el 3-1.

Els deniers van seguir amb el seu alt ritme de joc, ficant intensitat i fruit d'això va venir el quart i cinquè gol. Abans del descans Teulada va retallar distàncies amb dos gols i va tornar a ficar-se en el partit. Amb 5-3 va finalitzar la primera part.

A la segona part els visitants, un poc mes assentats, van aconseguir reduir distàncies amb el quart gol. Lluny d'inquietar els grocs, els va animar per seguir amb el seu joc i domini i en dues ocasions, van aconseguir el sisè i setè gol. Al final del partit es va arribar amb el marcador de 7 a 4.

Aquest cap de setmana els pupils de Jaume Bru viatgen a Calp per disputar la quarta jornada de lliga.

Pel CDDénia FS juvenil van jugar: Enric, Ricki, Lunar, Sants (1), Ortega, Álvaro, Palacios (2), Igor (3) i Pauet (1).

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.