Esports - gimnàstica

El Club Rítimica Dénia finalitza la temporada amb la seua participació en el Campionat d'Espanya de Conjunts a Pamplona

21 de desembre de 2018 - 02: 13

Entre el 14 i el 17 de desembre, les components del Club Rítmica Dénia van viatjar fins a Pamplona per participar en el Campionat d'Espanya de Conjunts de Gimnàstica Rítmica en les categories Aleví, Infantil i Sènior.

El conjunt aleví va aconseguir classificar-se 9º d'Espanya i va quedar a les portes de classificar a les finals de diumenge, després de realitzar dos exercicis sense errors en una categoria on es va veure un alt nivell i que il·lusiona a l'equip a seguir treballant.

El conjunt infantil del Club Calp, del qual va formar part la gimnasta deniera Núria Baeza, es va classificar en 5º posició a la general i es va coronar Campió d'Espanya en les finals de diumenge.

Per la seua banda, el conjunt Sènior va patir un contratemps que va ser determinant per a la seua puntuació. Enmig de l'execució van patir el trencament d'una de les maces i, tot i la ràpida reacció de la gimnasta, la nota final va fer molt difícil la classificació. Tot l'equip (gimnastes i entrenadores) es va reposar de l'accident i en la segona passada van poder ensenyar el fantàstic treball realitzat durant els últims mesos, però no van aconseguir la classificació a les finals de diumenge.

Finalitza així una intensa temporada per al club, que mira ja al 2019 amb il·lusions renovades.